Какъв е мъжът от зодия Рак в любовта?

Изключителен джентълмен е и винаги се стреми да усмихне жената срещу себе си
1
Какъв е мъжът от зодия Рак в любовта?
Снимка: Reuters

Любовта и зодиите сякаш винаги вървят ръка за ръка. Има определени специфики на всеки знак, които малко или много дават отражение във взаимоотношенията. Днес надникваме в звездната карта, за да разберем какъв е мъжът Рак в любовта.

Какви жени търсят?

Мъжете Раци се нуждаят от жена, която е нежна, която ще открие и приеме тяхната истинска доброта и романтични жестове. Имат нужда от партньорка, която да оценява усилията, които полагат във връзката си.
Мъжът Рак веднага би разпознал използвачката и е просто немислимо да остане във връзка с нея. Също така неговата любима трябва да бъде и търпелива, лоялна и да се стреми към създаването на дългосрочни взаимоотношения.

Мъжът Рак във връзката

На мъжете родени под този зодиакален знак им трябва повече време, за да допуснат жена трайно в живота си. Първо ще я разследват обстойно и чак тогава биха я поканили на среща. След това ще трябва и дълго време, докато ѝ се доверят. 

Мъжът Рак обича комфорта във връзката. Ако са минали няколко месеца от началото на взаимоотношенията, той е вече готов да покаже своите страсти и най-съкровени мисли. Ако половинката му прояви нужното търпение и го кара да се чувства щастлив, той ще направи така, че тя да е на седмото небе. Той е традиционалист и на моменти консервативен.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
2
 
3
 
! Отговори
Главният редактор преди 7 години
Добре, че има много зодии! 12 зодии по 2 пола и ето ти материал за статии за почти цял месец! Следващият месец - наново, то и без друго читателите забравят за един месец.