Какво не трябва да правите в социалните мрежи?

Не бъркайте контактите в социалните мрежи с тези в истинския живот
1
Какво не трябва да правите в социалните мрежи?
Снимка: Reuters

Социалните мрежи могат както да създават и поддържат приятелства, така и да ги развалят. Някои хора просто не могат да контролират поведението си в социалните мрежи, с което предизвикват неприязън у приятелите си.
Има неписани правила за ползването на социални мрежи и ако не спазвате някои от тях, рискувате да влошите отношенията си с вашите приятели.

Какво не трябва да правите в мрежата?

Не поствайте снимки без разрешение

Това, че си позволявате да тагвате най-добрата си приятелка без да я питате не означава, че можете да го правите с всичките си приятели. Някои хора наистина много се дразнят от публикуването на снимки без тяхно разрешение. Всеки има своите лични съображения и не е редно да злоупотребявате с това. Ако не искате да си навличате гнева на приятелите си или с изненада да установите, че са ви изтрили от списъка си, просто питайте преди да публикувате.

Спрете да пускате „извънредни новини“ за себе си

Някои хора са наистина досадни, защото непрекъснато се чувстват длъжни да уведомяват широката общественост за случващото се в живота им. Купили сте си нова кола? Бременна сте? Отишли сте на почивка на екзотичен остров? Сменяте си работата и търсите нова?

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
2
 
! Отговори
Gogi преди 7 години
Отминава им времето и слава Богу ....