Кога е време да кажем: Обичам те!

Обичта може да се обърка със страстта
17 яну 2017 21:43, Михаела Лазарова
20
Кога е време да кажем: Обичам те!
Снимка: outnow.ch

Любовта и страстта могат лесно да бъдат объркани. Човек понякога е склонен да изтърси „Обичам те!“, без да мисли. Обичта може да се обърка с желанието, със страстта, с чувството на привързаност, със сексуалното привличане. Да си прекарваш добре с половинката си невинаги е равностойно на това да обичаш.

За да си отговорите на въпроса време ли е да му кажете, че го обичате, погледнете първо в душата си.

Дали е само секс?

Нормално е в началото на една връзка нещата между вас да са белязани от непрекъснато сексуално привличане. В реда на нещата е да сте погълнати от страст и да не можете да се наситите един на друг.

Ако обаче и след време нещата все още не са се променили особено, химията в леглото не се е трансформирала в дълбоко, улегнало и осъзнато чувство, за каква обич може да става дума?

Имате ли тайни от него?

Тайните се появяват, когато искаме да прикрием себе си и делата си. Има различни видове тайни – някои се пазят, за да не нараним човека до нас и защото от разкриването им няма да произтече нищо добро за нито един от двамата партньори.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още по темата: секслюбоввръзки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Стига се излага, ходи се извини на жената за изреченото недоразумение.Тези думи са твърде силни и не могат да се ползват, така хвърлени в пространството. Без грам вможени чувства в тях. Позор!!!
11
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Правилно! Като ти е толкова лоша и неприятна дадена Жена не я виждаш и не я чуваш, повече. А не да се заяждаш с нея, като ***. Не се заяждаш с нея. Точка.
10
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Накакъв *** и глупав мъж не може се оправи с една жена. Чета разни обиди, нападтки. Характерно за слабохарактерни и неудачни мъже. Като си гола вода, сред жените защо въобще си правиш труда да се занимаваш с тях. Нито имаш умеение да задържиш жена до себи, нито да я накараш да те обича и да се влюби в теб. Ходи и се скрий, някъде, по-удачно отколкото да сееш, простотия и невежество.
9
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Щом е така ще я гледа само на снимка или въобще няма да я вижда. Точка.
8
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не стига, че си чичка, но с претенции. Я свали малко гарда бре дъртуш.
7
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Отървала се е от един ***! Намира нещо съвсем друго. Този мъж си мисли, че само той на тази земя. Някакъв *** със самочувствие до края на света. Не му изнася, вади торбата с комплексите и сипе, върху жената. На мига е аут, ако има самоуважение. Праща го да "духа супата", докато му дойде акъля в кухата глава. Някои жени ненавиждат простотията и при тях не се греши.
6
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Казва му Чао и е мъртва за него! Много мъже за това бленуват и си го получават.Ай ся помисли дали я Обичаш! Свърши тя умря! Това е действителността.
5
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На снимката се вижда красва руса жена с *** мъж. За съжаление действителността е такава. Просто някои мъже не заслужават жените с които са. Никога нищо не разбират, не са разбра ли. Не знаят и за първи път чуват. Израстват поредната простотия, я обида, я нещо друго. Жената се хваща за главата с подобен ***.
4
9
 
4
 
! Отговори
Виктор преди 7 години
В БГ,ако имаш пари ще те обичат,ревнуват,интересуват постоянно къде си какво правиш и т.н.Щом свършат парите всичко приклучва на мига.Това е самата истина!
3
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Гладна руса. Ти как дешифрова таз снимка не разбрах. Жената му се радва, а той е като ощипана мома. Преполагам си мъж. Само те са толкоз боси по отношение на жените, като излъчване.
2
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Трябва да е много объркан мъж за да каже, такова нещо без да го чувства. Първо си проверете чувствата към определената жена и след, това и разкрийте чувството си на обич към нея. Ако ви липсва, ако я ревнувате по един или друг начин. Ако се интересувате живо от нея и всичко свързано с нея. Ако вие мъчно и изпитвате празнота, когато не е с вас. А не да се излагате, като първокласник.
1
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не знае пи кае ли му се или любов му се прави. Трябва да разбира що е то обич, любов и страст. Не ги ли виждаш, че не стават за нищо.