"Многострадалната Геновева" – Как да я познаем?

Тя омаловажава чуждите проблеми, не признава грешките си...
18 яну 2017 11:30, Михаела Лазарова
7
"Многострадалната Геновева" – Как да я познаем?
Снимка: outnow.ch

Има хора, които няма как човек да не хареса – ведри, усмихнати, с чувство за хумор и интелект. Да общуваш с такъв човек винаги е за предпочитане пред някой досаден и изнервящ тип, който изпива емоционалната и физическата ти енергия.

За съжаление обаче всеки от нас се е сблъсквал с такива дразнещи персонажи, които са и много досадни на всичкото отгоре. От тях човек трудно може да се отърве по простата причина, че не желаят да чуят вашето мнение.

Ако не е станало ясно за какви персони говорим, вижте най-характерните черти на досадните, дразнещи енергийни вампири, от които е добре да се отървете по-скоро!

Те са умопомрачително негативни. Винаги. За всичко!

Негативизъм и само негативизъм – той бележи изцяло поведението на скучните, бедни откъм емоции и емпатия към другите хора личности. Те винаги са в същинска черна дупка или поне така ще ви го представят на вас. На тях нищо хубаво не им се случва, дори когато реално им се случва! Те ще го обърнат винаги откъм негативната страна на нещата и ще извадят вода от 100 кладенеца, само и само да покажат колко многократно надминават многострадалната Геновева!

Те не признават грешките си

Скучните хора, нямащи особени качества, които да изтъкнат, никога не признават грешките си. Те подсъзнателно знаят що за стока са и някак умело успяват да го прикрият, вменявайки вина у околните. Дори да сгрешат, те никога не признават грешките си, защото са същински майстори в изкривяването на обстоятелствата според ситуацията.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
6
 
! Отговори
Ут къдя, нъ къдя! преди 7 години
Ако е жена и поне малко ти харесва, искаш си интимна близост! Получиш ли я, лесно спират досадите! Не я ли получиш, продължаваш да си я искаш, и досадите отново секват /поне към теб/!
4
3
 
16
 
! Отговори
Teo преди 7 години
С подобни информации е необходимо човек да се държи като с непоискан подарък. Докато подобна персона бъде изслушвана, разбирана, утешавана и всякакви такива неща "подаръкът" е приет. В момента в който престанете да приемата "подаръка" той си остава за съответната персона. Колкото по-рано поставите този човек на мястото му и го накарате да разбере, че не е интересен, толкова по-бързо ще престанете да бъдете кошче за душевни отпадъци!
3
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Учил съм с много момичета, работил съм с много жени...........и такива Геновеви винаги са жени!!!!!! С мъже е много по спокойно да се работи и приятно, а с жени, винаги половината са някакви чалнати комплексарки, които умират да се изказват, като последна инстанция и да налагат своето мнение
2
4
 
16
 
! Отговори
С горчив смях преди 7 години
Дадената характеристика много точно описва моя бивша съученичка и две сегашни колежки.Съученичката и едната от колежките са невероятни лепки - харесат ли те за "приятел", няма спасение. Търсят те по всяко време, с часове ти бърборят и като че ли наистина една от целите им е да те накарат да се чувстваш виновна напр. за това, че краката ти не са криви като техните, баща ти е с по-високо образование и длъжност, а техните не са.Другата колежка обикаля по стаите и натрапва излиянията си на всички.
1
0
 
19
 
! Отговори
До като го познаете преди 7 години
Ами ако ти е колега в офиса и щеш не щеш цял ден го слушаш какво да направиш?