Как да преодолеете изневярата?

Осъзнайте, че бъдещето е различно от миналото
21 яну 2017 16:01, Михаела Лазарова
6
Как да преодолеете изневярата?
Снимка: Reuters

След изневяра е трудно да се доверите на мъжете. В главата ви не спира да се върти мисълта, че всички са еднакви, че ще получите поредния шамар от следващия си партньор, че ще останете наранена, а ще сте дала цялото си сърце.

Отчаянието е нормална човешка реакция. Би било лесно, ако всички сме способни да реагираме философски и да извличаме предимно поуките от ситуациите, а не да потъваме в болката на сърцето. Чувствате се смачкани, неоценени, опетнени, обидени, ядосани на него, на себе си, на целия свят.

Как да се възстановите след този удар и да продължите напред?

Осъзнайте, че бъдещето е различно от миналото

Дами, наистина е време да осъзнаете, че бъдещето няма нищо общо с миналото. Просто нещата са различни, хората са различни, ситуациите не са винаги еднакви и химията между различните партньори също не е еднаква. Ето защо, ако с бившия ви не се е получило, то е защото просто той не е бил за вас.

Това е един урок, който трябва да научите и да продължите напред. Никога не мислете с негативизъм за следващите си партньори. Имайте едно наум, но да подхождате с крайно недоверие е грешно, защото така няма да се отпуснете истински във връзката си.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пускате го да пасе. И да се спасява.
5
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Fuk off.... Kiss my is.
4
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хората са като химичните елементи. Има много леки и много тежки. Има едновалентни, слабовалентни, поливалентни и такива като въглерода, които образуват вериги. За реакция на свързване някои се нуждаят от много специални условия, други реагират и при обикновен въздух. Един и същи елемент може да се среща в твърде различни състояния, например веднъж въглен, друг път диамант...Написаното в статията съответства на по леките елементи.
3
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Не дай Господи, ама.Горе долу е така, както ти казваш. 2 също е прав.Моят съвет:1. Никога не забравяй пословицата "Клин клин избива!" Ще забравиш некоректния партньор/партньорка веднага, щом срещнеш друг(а).2. Изневерилият/изневерилата не заслужава милостива прошка, защото, вместо да ти каже честно в очите, че прекратява връзката ви по някаква причина, те е наранил(а), направил(а) те е засмях, а вероятно по време на връзката ви се е облагодетелствал(а). Върни тъпкано!
2
1
 
8
 
! Отговори
Изнервен от изневяра преди 7 години
Умилително е как авторката мисли за изневярата единствено като за мъжка проява!
1
2
 
6
 
! Отговори
Не дай Господи, ама. преди 7 години
Нищо от това казанато не работи. В тази гадост за прецакания има много малко верни ходове, но точно тях мозъкът не ги вижда. И остава едно огромно САМОСЪЖАЛЕНИЕ, което те кара да мреш по 100 пъти на ден. Някои изневери не минават цял живот и стават единствената идея на изоставения, единствения извор на страдание, без което той вече не може. Моята рецепта би била: ударно пиене 2 седмици, после на бара, стегнат и сух, и ТЯ ще дойде. Тогава почваш нов живот и забраняваш всяка МИСЪЛ ЗА МИНАЛО.