Защо Водолеите са най-неразбрани за околните

Ето и 8 причини защо те са най-криворазбраният знак
21 яну 2017 22:21, Теодора Драгоева
14
Защо Водолеите са най-неразбрани за околните
Кристиано Роналдо е роден на 5 февруари; Снимка: gettyimages.com

Хората от зодия Водолей (родените в периода 21 януари - 19 февруари) са описвани като свободолюбиви мечтатели, които са брутално честни и малко странни.

Те са творчески умове с големи сърца, но често си остават неразбрани за околните, което е малко изтощително и обезкуражаващо за тях от емоционална гледна точка.

Ето и 8 причини защо Водолей е най-криворазбраният знак в зодиака:

1. Той се държи дистанцирано и изглежда лишен от емоция

Всеки знае, че представителите на Водолей са затворени като емоции. Те рядко показват какво чувстват, просто защото се опитват винаги да изглеждат силни и готини. За тях изразът на емоция е слабост на характера и те не са склонни да споделят съкровените си чувства с другите.

2. Той е на принципа или всичко, или нищо

Когато един Водолей допусне някого в сърцето си той иска или всичко, или нищо. Той не обича игричките и недомлъвките. Човекът Водолей вярва в теорията за сродните души и когато сметне, че е открил своята, той иска да сподели абсолютно всичко в живота си с нея. Това не звучи като нещо лошо, но обикновено води до лоши последствия, особено ако се намери човек, който да разбие сърцето на Водолея. Тогава той става още по-дистанциран и студен - това е неговият защитен механизъм.

3. Той мечтае твърде много

Няма нищо лошо в мечтите, когато те са относително реалистични. Проблемът на хората от тази зодия е, че те често бленуват за невъзможни неща като да пътуват до Луната, да променят света, и да възстановят вярата в човечеството. Така те понякога изглеждат глупави, недозрели и екзалтирани в очите на околните, а не са такива. Просто в тяхната душа се крие повече надежда и повече вяра в доброто.

4. Той е много подвижен

Водолеите винаги са в движение, непрекъснато работят и все са в търсене на следващата голяма мисия в живота си. Те имат различно разбиране за света в сравнение с другите знаци в зодиака. Те смятат света за красиво място, животът за тях е подарък. Те не искат да губят и един миг от него, което често е уморително за близките им, на които им е трудно да следват отнесения Водолей.

Още по темата четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
2
 
1
 
! Отговори
ИСТИНСКИ преди 6 години
Вярвате меко казано в Глупости и измислени богове! Водолей, Рак, дрън дрън.. Вас Кой Ви е създал бе Заблудени хора.. :(
14
0
 
2
 
! Отговори
Водолей 16.02 преди 7 години
До Аз не съм Водолей ноАбосолютно вярно!
13
4
 
4
 
! Отговори
Водолей 16.02 преди 7 години
До АнонименЗдравейте,Аз съм водолей и не мога да се съглася с Вашето становище. Моля не поставяйте всички хора / Водолеи под общ знаменател. Аз съм точната противополойност на това което Вие сте описали за Водолея. Родена съм на 16.02. Около мен има много Водолеи и те нямат нищо общо с написаното от Вас. Може би трябва да погледните към хората като Човеци а не като към зодии. Всеки е различен. Мога да се съглася с повечето от твърденията в публикацията,като типични за Вод., но всеки е различен
12
0
 
8
 
! Отговори
Аз не съм Водолей но преди 7 години
Всичко казано е вярно,но за съжаление огромна част от хората са недорасли за тяхното ниво на виждане на света.Необходимо е да имаш нещо силно от водолея във картата си за да ги "схванеш".Те наистина знаят,могат и виждат и добре че са със добри души за да оставят малките човеченца да си играят глупавите игрички около тях.Техния взор е зад хоризонта,те или са луди или гениални.П.ПБлизнаци съм-не съм водолей........
11
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Неразбраните хора нама кой да ги разбере!
10
15
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Честно казано, единствената зодия, от която, всички хора, които познавам-не стават. Не им пука за хората, не спазват правилата на пътя, не спазват уговорките, закъсняват и дори не се извиняват. Държат се приятелски със всички, което заблуждава околните- всъщност, изобщо не са склонни на жертви в името на приятелството. И колко още има....
9
16
 
9
 
! Отговори
FUCK OF преди 7 години
ВОДОЛЕИТЕ СА ИНТЕРЕСЧИИ И СМЕТКАДЖИИ.....ИЗПОЛЗВАТ ТЕ ДО ПОСЛЕДНО И КОГАТО ВИДЯТ ,ЧЕ СИ ГИ РАЗБРАЛ ЩО ЗА СТОКА СА И ВЕЧЕ НЕ МОГАТ ДА ИЗКОПЧАТ НЕЩО ОТ ТЕБ,ТЕ ЗАРЯЗВАТ НАЙ-БЕЗПАРДОННО ...ПРОСТО ТЕ ЗАЧЕРКВАТ ......А КОГАТО СИ НАМЕРЯТ МАЙСТОРА БЪЛВАТ ОГЪН И ЖУПЕЛ ЗАЩОТО НЯКОЙ ПО ГОЛЯМ ТАРИКАТ ГИ Е ПРЕЦАКАЛ....ТАКА ДЕ....ТОЯГАТА ИМА ДВА КРАЯ.....НО.....ВСИЧКО Е ДО ЧОВЕКА А НЕ ДО ЗОДИЯТА..........ТОВА БЕШЕ ПРОСТО ЕДИН КОМЕНТАР
8
0
 
1
 
! Отговори
~ преди 7 години
До 7. Ми явно са избрали :)
7
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какво значи свобода? Да не си обвързан с никой и нищо? Да избереш това, което искаш също е свобода. Смятайки, че можеш да имаш всичко, всъщност нямаш нищо наистина. Всичко остава половинчато. Или не?
6
2
 
11
 
! Отговори
още един Водолей преди 7 години
Е да, ама някой като ни "хване" най - накрая пък няма разделяне. Т.е. да, лоялни сме.
5
2
 
15
 
! Отговори
Елена преди 7 години
До ВОДОЛЕЙ:Привет, на 04.02 съм родена и свободата е всичко!
4
4
 
8
 
! Отговори
123 преди 7 години
Za tova Vodoleite se razbirat dobre s Ovnite, koito sashto sa stranni v ochite na drugite.
3
1
 
28
 
! Отговори
ВОДОЛЕЙ преди 7 години
Аз съм Февруарски Водолей. За нас Водолеите свободата е всичко.
2
2
 
28
 
! Отговори
Хъката преди 7 години
Аз съм мъж, водолей и всичките 8 качества со много точно описани. Не знам дали е случайно и дали всички водолей са еднакви, но за мен всичко казано е вярно. Просто се чудя...
1
20
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Познавам един много алчен и много двуличен "Водолей". Постоянно измисля разни комбинации с цел да спечели нещо за сметка на наивници, но самият той да не положи никакви усилия и да не вложи нищо.Странното е, че постоянно се намира някой да се хване на приказките му, но после много бързо го разобличават и си има неприятности. Но никога не си прави извода, че трябва да коригира манталитета си. А е висшист!