Диета и хранене според зодията – на ход са Водолеите

Хубаво е да добавите към менюто си повече ябълки
19 апр 2017 08:45, Михаела Лазарова
1
Диета и хранене според зодията – на ход са Водолеите
Снимка: freeimages

Представителите на зодия Водолей предпочитат нискокалоричните ястия, когато имат време да се насладят на храната. Тъй като те водят доста динамичен начин на живот и са заети, са склонни да хапват на крак, често нездравословно. Ето защо е важно да внимават много. Въпреки това ще срещнете много вегетарианци Водолеи.

Водолеите не се задържат много край печката, но когато се заемат с готвене, обичат да променят рецептите. Добре е да внимават с консумацията на кафе и късното хапване. Важно е и да не пропускат здравословната закуска.

Хубаво е да добавите към менюто си повече ябълки, портокали, круши, зеле, целина, царевица, моркови, домати, броколи, ядки, фурми, смокини, чесън, джинджифил. Избягвайте кофеиновите напитки, храните приготвени с мая и рафинирана захар.

Споделяме един примерен хранителен режим, който може да спазвате 3, 5, 7 или повече дни. Той е базиран на консумацията на риба, но бихте могли да разнообразите с телешко или пилешко месо. Пийте много вода и внимавайте с консумацията на сол, по възможност я избягвайте.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ГЛУПОСТИ ! Как само си ги измисляте.. Внимавайте в какво вярвате !!
1
0
 
5
 
! Отговори
Водолей Водолеев преди 6 години
Михи , останаха ли ти пръсти от смукане , докато сътвориш "статията " ?!