Приятели с бившия?

Критериите, които определят отношенията с бившия ви партньор
20 апр 2017 19:30, Михаела Лазарова
6
Приятели с бившия?
Снимка: outnow.ch

Често мисълта за топлите отношения между две бивши гаджета ни се струва странна. Сякаш неписаните закони на любовта ни повеляват да отлъчим завинаги партньора си след раздялата.

Редно ли е обаче да скъсаме нишката на разбирателството и да спрем всякакъв контакт с човека, с когото сме прекарали едни от най-хубавите си моменти? Дали в действителност добрите отношения с бившия са само мит, който на теория звучи добре, но на практика е невъзможен?

„Сложни са човешките взаимоотношения“ – е казал някой някога преди и може би е бил изправен именно пред разшифроването на случващото се между мъжа и жената след раздялата. Всъщност, приятелство би могло да съществува, но то зависи от няколко фактора.

Ще ви представим критериите, които определят отношенията с бившия ви партньор. Те са насочени предимно към дамите, които ще преценят сами доколко е подходящо да останат близки с ексгаджето.

1. Краят на връзката

От особено значение са причините за края на връзката. Изневярата или лошото поведение от страна на мъжа, например, няма как да ви накарат да искате човека отново до себе си по един или друг начин. За разлика от това обаче, ако любовта между вас е просто избледняла, то вероятността да поддържате чисто приятелски контакт после, е огромна.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Под*ложки, нещо друго да питате?
4
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
няма как да стане с изроден гол ***
3
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бен стилър е това
2
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Където е имало любов и тръпка - НЕ.Ако е имало рехаво привличане - ДА. Няма как да си приятел с някой,които обичаш.
1
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
с едната съм приятел до ден днешен *** за другата си ме подминава казал съм винаги добре дошла поздрави ели където и да си