Тантрически секс пози за чувствено изживяване

Те се основават на духовността между партньорите
27 апр 2017 23:00, Михаела Лазарова
8
Тантрически секс пози за чувствено изживяване
снимка: outnow.ch

Страст, оргазъм, смяна на секс позите... Така приемаме секса, без значение дали е с любимия човек или се намираме в неангажираща сексуална връзка. Вероятно сте чували за тантрическия секс. Това е бавна форма на полов акт, която има за цел да повиши интимността и да създаде връзка между ума и тялото, което да доведе до мощни оргазми.

Тантрическият секс се основава на духовността между партньорите. Според философията му сексуалната активност може да има три отделни и различни цели: поколение, удоволствие и освобождаване.

Когато го практикуваме, трябва да уловим всяко докосване на половинката, вибрациите на тялото, които той или тя ни изпраща. Търсим сексуалната енергия, откриваме я и й се наслаждаваме. Вижте няколко чувствени тантрически секс пози, чрез които да се преоткриете с партньора.

Поза "Катинар"

Тази поза ще ви накара да излезете извън спалнята. Тъй като страстта не пита, желанието за секс може да ви изненада в кухнята например. За поза „катинар“ ще ви трябва висока маса, кухненски плот или висок стол.
Седнете на плота и обвийте бедра около ханша на любимия. След като той поеме контрол върху темпото и ханша ви, може да се отпуснете леко назад на лактите си, за да си дадете малко разстояние.

Така и двамата ще имате възможност да наблюдавате телата си, извивките им, емоциите, изписани на лицата ви. Много е важно да не изпускате контакта очи в очи, това е основно правило в тантрическия секс, което прави половия акт още по-възбуждащ.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари