Анонимни мъжки признания: Какво ги пленява у жените?

Не е гримът, нито дрехите, нито пък красотота им
17 май 2017 09:52, Илияна Николова
23
Анонимни мъжки признания: Какво ги пленява у жените?
Снимка: outnow.ch

Жените могат да привлекат мъжкото внимание по много различни начини. Често представителките на нежния пол не си дават сметка за това как техните действия, погледи или дори неволни жестове могат да събудят мъжкото желание за флирт.

Вижте признанията на няколко мъже, които разказват за неподозираните начини, по които една жена е привлякла тяхното внимание!
 
"Тя ми донесе питие и ме заговори" – М. Г., 26
 
"Бях впечатлен от татуировката на кръста ѝ, която се виждаше, докато ходеше" – Т. О., 34
 
"Правеше невероятни движения на дансинга, като истинска фурия" – В. Е., 29
 
"Косата ѝ ме зашемети. Просто беше прекрасна" – А. П., 36
 
"Тя просто се приближи до мен и ми даде номера си. Нямаше как да не ѝ се обадя!" – Ц. Ф., 38
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дами, старателно си запишете изводите от тези фундаментални съвети:- посещавайте редовно питейни заведения. Черпете обилно с алкохол обитаващите ги мъже;- незабавно си направете видими татуси;- изкарайте сериозен курс по танци;- грижете се за косата си;- дръжте се разгонено;-----------------------------------Ако спазвате всичко това, вероятността да останете сухи и на сухо ще е много малка, та дори да приличате на г-жа Макрон!;)
16
4
 
12
 
! Отговори
друга Шматка преди 6 години
До шматкаАз съм от поколенията, за които нямаше нищо по-нормално да танцуваш, при условие, че си отишъл на ДИСКОТЕКА!Ненормалността на племето се доказва и с този факт - хората не танцуват в дискотеките.Така беше в една европейска страна - танците бяха степен в напиването - "ТОЛКОВА беше пиян, че ДОРИ танцувА!"
15
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До М.Ако живееше преди 150 години щеше да си имаш такъв мъж - твоята мечта. Само че нямаше да ти е съпруг а РОБ. За щастие робството е намалено до минимум и такива изкуфели като тебе и хитлер отдавна им подкастрят крилата.
14
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В цялата статия са описани само 2 качества - достъпност и провокативност. Това далеч не е всичко, което търся у една жена. Но за начало е достатъчно. Ако се окаже достъпна и провокативна ЕДИНСТВЕНО за мен, това е друга бира. Но такива жени няма ;)
13
1
 
41
 
! Отговори
шматка преди 6 години
Ужас! Нито се запознавам като му нося питие,нито имам татуировка, нито се чекна на дансинга, нито съм с невероятна коса, нито ходя да им давам номера си! Явно съм най-голямата шматка на света
12
0
 
8
 
! Отговори
Н преди 6 години
До М.Обади ми се!
11
6
 
12
 
! Отговори
наивник преди 6 години
а мен ме спечели с фразата: НЕ СЕ ОБЕЗКОСМЯВАМ !" Така завинаги съм неин.
10
0
 
42
 
! Отговори
Дебиломер преди 6 години
Май сте питали само анаболните дeбилопитеци от някоя чалготека за да получите подобни отговори!
9
13
 
28
 
! Отговори
М. преди 6 години
дайте да видим и мъжете с какво ни впечатляват. Не са мускулите, не са татуировките, не е арогантността, не са и парите, не са и колите. Чувството за хумор, чистоплътността, спокойствието, да не пие, да не пуши, да не се заглежда по жени, да готви, да чисти, да помага, да си дава всичките пари на жена си, да не лъже, да не играе карти, да не излиза с приятели, да слуша, винаги да е готов и на раположение...........
8
1
 
28
 
! Отговори
ЧОВЕК преди 6 години
ПРЕДИ ГОДИНА ИМАШЕ СВЕТОВНО ИЗСЛЕДВАНЕ КОИ ЖЕНСКИ АТРИБУТИ НАЙ-МНОГО ОТБЛАСКВАТ МЪЖЕТЕ, АМА ЖЕНИТЕ ИЗОБЩО НЕ СЕ СЪОБРАЗЯВАТ С ТОВА. ТЕ СА: КОЖЕНИ ПАНТАЛОНИ, ШАЛВАРИ, ЗАБРАДКИ И ТАТУИРОВКИ.
7
4
 
38
 
! Отговори
Ангел преди 6 години
А пък аз се запознах с моята когато по случайност чакахме за преглед в травматологията на родния ми град.Беше си счупила ръката при игра на волейбол, а аз бях изумен колко мъжки и спокойно се държеше. Ако искайте вярвайте, но си казах- ей това е жената ми. И така вече сме 30 г. заедно
6
5
 
47
 
! Отговори
Македонски преди 6 години
До 3И аз съм така- видя ли жена с татуировка и мигом отпада от кръга на интересните обекти!Наличието на подобна "украса" говори много за интелекта и. Или, по-скоро липсата му.А индивиди нашарени като хуронски воини, направо ме отвращават- според мен са с психически отклонения!Чар и интелектС това ме впечатляватДве неразривно свързани понятия
5
0
 
55
 
! Отговори
Krom преди 6 години
И всичко в крайна сметка е в сексапила. Има не толкова хубави, но чаровни и секси жени. Има и красавици, които убиват желанието още с първата дума. И така насетне. А "статийката" си е чисто чешене на език. И простотии.
4
10
 
15
 
! Отговори
... преди 6 години
Е сега при различните хора е различно, но при мен ако ми го засмуче добре, без да ме пита за името и прочие такива неща, то доста ще ме вчепетли! Особено пък ако е и хубавичка ...!
3
5
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Особено за татуировката доста се смях. За някои мъже, татуираните жени изглеждат нечистоплътни. Нищо лично.
2
7
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тряба да имат брада и да са извратени сичко друго не е европиеско ако са и по възрастни с 50 г направо е супер.
1
2
 
79
 
! Отговори
мдаа преди 6 години
личи че сте питали твърде млади мъже - татуировката й, питие му донесла... глупости. Впечатляващи са излъчването, маниера, говора, възпитанието, отношението към околните и света..