За повече чувствени моменти... Техники за докосване на вагината

Докосването на женското тяло крие редица тайни
19 май 2017 23:00, Михаела Лазарова
23
За повече чувствени моменти... Техники за докосване на вагината
Снимка: Reuters

Често попадаме на информация за това как можем да имаме по-добри взаимоотношения с половинката, по-добър секс, по-добър оргазъм. Тогава се питаме и каква е тайната и има ли такава. Да, тя се крие в спалнята на всяка двойка, в умението да комуникираме и споделяме своите тайни сексуални желания.

Докосването на женското тяло крие редица тайни. Днес разкриваме някои от тях, които са свързани с докосването на вагината или казано накратко – как да стимулирате максимално партньорката си.

Големите срамни устни

Нейните външни срамни устни са тези, които са покрити с окосмяване. Добре оформената интимна прическа е възбуждаща за повечето мъже. Големите срамни устни не са покрити с толкова много нервни окончания, Но това не означава, че не са чувствителни на допир. Може да ги масажирате с помощта на палеца и показалеца си, леко да подръпнете интимното окосмяване, но само ако тя ви покаже, че това ѝ е приятно.

Малките срамни устни

Те са по-нежното място, на което няма окосмяване. Кожата е по-фина, мокра и е важно да бъдете нежни. Докосвайте с върха на пръстите си, галете, не бързайте с движенията. Разбира се стимулирането им може да стане и с устни, език, секс играчка.

Важно е да следвате емоциите на партньорката ви, защото те ще ви покажат най-добре какво я възбужда.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Влезнах с надежда да има коментари от Минко.Разочарован съм......
7
1
 
3
 
! Отговори
просвета преди 6 години
Гинеколог да ви каже с какво бърка. Или да ви покаже.
6
2
 
5
 
! Отговори
Тази статия преди 6 години
От 70-те ли е?! Какви косми, каква вЪлна?? За лазерна епилация не са ли чували хората?
5
4
 
15
 
! Отговори
чукач преди 6 години
Вагината я докосвам с език бавно. Двожа го до дупето включително и него и бавно връщам до клиторът, и пак така , и така до мощен оргазъм на жената.
4
1
 
9
 
! Отговори
Член преди 6 години
:)))))))))))
3
5
 
17
 
! Отговори
Таню преди 6 години
Мише, сефте чувам некоя да се радва да и дърлят плъстенякот... Ще да е хит в Тополовград... Инак, други няколко десетки тайнички en prive бих могъл да ти разкрия, душицо. Втечнявам ви от 0 до 100 за 15 сек ;)
2
3
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Набараш ли G-то и докараш ли и 15-20 секунден оргаНизъм след това можеш да поискаш всичко. Аз успях след 10 години брак.
1
9
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Важното е да е влажна.Един път ми се случи следнотоБъркам там да докосвам съкровенното място и както винаги така леко със средното пръсче.И... опала... Влязаха и четирите.