9-те сигурни знака, че той е готов за деца

Грижовен, подреден, не бяга от отговорности...
28 май 2017 22:16, Михаела Лазарова
8
9-те сигурни знака, че той е готов за деца
Снимка: outnow.ch

Имате хармонична връзка с партньора си, бракът ви върви добре, планирате лесно бъдещето заедно... За всяка жена, която се чувства сигурна във взаимоотношенията с мъжа до себе си, идва въпросът дали той е готов за бебе.

Планирането на следващата голяма стъпка трябва да се случва от двамата партньори. Въпреки това има някои ясни знаци, които подсказват, че той вече готов за бебе. Вижте някои от тях.

1. Той започва да забелязва децата

Ако вашата половинка започва да обръща повече внимание на децата, да се заиграва с тях, то със сигурност вече обмисля идеята да стане татко.

2. Грижовен е към вас

Той ви приготвя закуска, чай или топла супа, когато се чувствате неразположена, обгръща ви с внимание. Може би това е знак, че ще бъде добър татко на децата ви, а е възможно и вече да е готов за тази стъпка.

3. Подредил си е живота

Един мъж обикновено е готов за дете, когато е постигнал голяма част от професионалните си мечти, пътувал  е по света, радвал се е на безгрижен живот, подредил е живота си за семейство.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: браксемействодеца
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Точно така е, както е описано по-долу в 6.
4
1
 
2
 
! Отговори
Тъжно, но факт преди 6 години
Поздравявам онзи, който е подбрал снимката към текста!В наше време, пък и през соца, дори и най-разумният и свестен български мъж съумява да отговори на изброените изисквания едва когато достигне възраст, на която вече би трябвало да има внуци.Поради малка заплата, липса на самостоятелно жилище и какви ли не още нашенски неразбории, си оставаш неженен чак до зряла (попрезряла) възраст или рискуваш и сключваш ранен брак, който поради затрудненията или се разпада, или е изпълнен с тормоз.
3
0
 
3
 
! Отговори
Куха лейка преди 6 години
Нефелно не неделно ;)
2
2
 
3
 
! Отговори
Куха лейка преди 6 години
До 2. Господ е събират събира едно фелно с едно неделно. Трудно е да попаднеш на Човека.
1
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Фърля папката,удря здравата паца цяла нощ и поема пътищата родни.С парите красива и всички мъже в краката и.Екскурзии бол.Чудеса!От време на време и див работохолизъм.