По какво се отличава една зряла жена?

Една зряла жена знае как да дава ценен съвет
28 май 2017 22:40, Михаела Лазарова
10
По какво се отличава една зряла жена?
Снимка: Reuters

Някои хора въпреки възрастта си не могат да се нарекат възрастни или зрели. Продължават да се държат детински или пък просто не са способни да взимат решения.

Има няколко неща, които характеризират истински зрялата жена и възрастта определено не е едно от тях. Трябва да си способна на определени действия, заради които да си заслужиш титлата „зряла дама“.
Ето какво трябва да знае, умее и мисли една зряла жена:

1. Как да приготвя добре балансирано меню.

Не само че трябва да знаете как да се грижите за фигурата си, но и вероятно ще станете майка. Една истински зряла жена трябва добре да знае кое е полезно и как да го приготви.

2. Как да се раздавате безвъзмездно.

Няма значение дали става дума да помогнете на беззащитно или ранено животно, или пък на възрастна дама, която не може да носи тежката си торба, или пък на малко детенце, което се е изгубило. Една зряла жена би реагирала адекватно в подобни ситуации и би направила всичко, на което е способна да успокои и помогне на друго живо същество.

Това е важно, защото някой ден, може би съвсем скоро, вие самата ще сте майка и ще се грижите за беззащитната си рожба.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не се увърта, направо към целта.
6
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименЛелка, жена на средна възраст (или по-страшно младо момиче с поведение на такава жена), която се е отказала от всичко в живота. Най-често такива жени нямат никакви цели, мечти и амбиции. Примирили са се със сивото ежедневие, скучната работа и вечното недоволство на съпрузите си и единственият им смисъл в живота е готвенето и гледането на турски/индийски сапунерки. Колкото до външния вид, ами той е от средно до доста занемарен, защото "няма смисъл да се поддържам, нали съм омъжена".
5
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименМдаааа, определено е много мъдро вместо да се забавлявам да стоя да гледам сериали, защото, разбираш ли, зрелите жени не се държали като мен.И да, когато се налага мога да съм и много сериозна, обаче не смятам, че в почивните си дни трябва да се държа като лелка само защото другото не ми отива на годините. Пък нека съм си инфантилна в очите на хората, важното е, че съм щастлива.
4
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Статията е хубава.За който може да я разбере.
3
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И какво се опитвате да ни кажете с тази статия? Че е върхът още на 20+ да се държиш като застаряваща лелка? Е, аз пък не искам да ме наричат зряла жена!!! Искам да си правя детинщини и да си остана дете. И да, можеш да помогнеш да кученце в беда и на някоя възрастна дама и без задължително да се държиш като лелка.
2
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Обикновено по външните полови белези.Направо сте гении с тия статийки.
1
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не се занимава да чете *** статии като тази!