3 предимства на връзката от разстояние

Не си омръзваме лесно, защото рядко споделяме моменти
Обновена: 17 юни 2017 22:58 | 17 юни 2017 22:42, Михаела Лазарова
17
3 предимства на връзката от разстояние
Снимка: outnow.ch

Много двойки в днешно време живеят далеч един от друг, а причините за връзката от разстояние могат да са най-различни. Понякога тази раздяла се налага заради професионални или лични ангажименти, но едно е сигурно – такава любов оцелява трудно!

Мисълта за хилядите километри, които ни делят от любимия човек, е безкрайно болезнена. Страхът от наближаващата раздяла нахлува ненадейно в съзнанието ни. Той има способността да помрачи най-слънчевия ни ден и най-топлите ни чувства един към друг. Напиращото в гърдите съмнение, когато сме разделени, също измества обичта и се превръща във враг номер едно на жената.

Цялата тази тревожна суматоха е излишна. Отрицателната нагласа не би помогнала за бъдещето на връзката от разстояние. Точно обратното! Страховете, съмнението и липсата на доверие бързо могат да доведат до разпада на любовта в действителност. А дали изобщо се замисляме, че хилядите километри, прекарани далеч от любимия човек, може да са еквивалент на хиляди преимущества?

Какво ще стане, ако погледнем на връзката от разстояние от друг ъгъл... От ъгъла на плюсовете, които притежава тя.

Ето няколко предимства:

Не си омръзваме лесно

Хубаво е да прекарваме време с партньорите си. Но има двойки, които непрестанно са заедно, сякаш не могат да дишат един без друг. Това, рано или късно, се изхабява и в определен момент тези хора започват да не се „дишат помежду си“. Влюбените, които обаче нямат честата възможност да споделят сладките моменти, по-рядко си омръзват. Тяхната обич се съхранява истинска, каквато трябва да бъде.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
Услугата коментари е временно недостъпна. Извиняваме се за неудобството.