Най-често срещани признаци, че имате връзка с емоционален психопат

Обвиняват ви за собствените си неуспехи
25 юни 2017 23:00, Михаела Лазарова
27
Най-често срещани признаци, че имате връзка с емоционален психопат
Снимка: pixabay

Когато една връзка свърши, всеки човек си прави сам изводите какво се е случило, дали е сгрешил някъде и какво може да поправи в отношението си в следващата любовна връзка. Казват, че за раздялата са отговорни и двамата, но има връзки, в които вината основно е само в единия партньор. Особено тежка е ситуацията, когато единият във връзката е емоционално нестабилен и носи характеристиките на емоционалния психопат.

Вижте кои са 5-те най-често срещани признака на този типаж и бъдете нащрек, ако ги забележите. В такъв случай бягайте бързо от тази връзка, и то надалеч.

Обвиняват винаги другия партньор, ако нещо не върви във връзката

Един от най-сигурните признаци, че се срещате или живеете с емоционален психопат е, ако той/тя вижда вината във вас за всеки изникнал проблем в отношенията ви. Този тип хора никога не виждат грешката в себе си и никога не си признават, ако са направили нещо нередно. Майстори са в изкривяването на факти и представянето им така, че да изглеждат прави във всеки един момент.

Лъжат, за да ви накарат да се чувствате зле

Внимавайте, ако често хващате партньора си да лъже и то за очебийни неща във връзката ви. Подобен тип хора са склонни да преувеличават всякакви факти и ситуации както им изнася в момента. Ако имате връзка с мъж/жена, който лъже за всякакви неща, дори дребни, приключвайте връзката мигновено, без да се замисляте!

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами ако не половинката ни, а майка ни ги има всички тези признаци?!
15
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 5 - знам че чакаш :)))Сещам се за една ситуация, при която това е НАЛОЖИТЕЛНО!Ако знаеш, че бившия ти е "уредил" първата среща и си "умира" за "факти", "показващи", че не струваш! На такива психопати - само такива "факти" :))) и после им гледаш сеира, как се омотаваат в собствената си душевна гнусотия.
14
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Емоционално обременени човек не му се получава в секса.Съответно във връзките. Става агресор към партньорките си.От не моженето.Секс се прави с мозък,мозъка задейства всички Нервни окончания в тялото.Любов се прави със сърце,тяло,мозък.И когато е нарушена дадена функция не би било възможно. Но не е от партньорките,А от емоционалния психопат. Става нервен,агресивен,дори е възможно в яроста от не моженето да ви нарани.Емоционалния психопат не изпитва чувство на вина.Никога не търси проблема в себе
13
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като те нарани бягаш!Защото не се знае докаква степен ще му се отключи болестта.
12
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хаха тази статия се отнася за селяните през първата им година в София
11
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
............. Та да не се чудите защо по онова време - през соца, в България идваха толкова много снахи от СССР.Да стигнеш до тежки конфликти с рускиня по онова време не е било препоръчително. Така че, ако нашенец даде аванси на рускиня, тя се вкопчвала в панталоните му и дори и той да я гони, не си тръгва и накрая успява да го ожени за себе си.
10
2
 
4
 
! Отговори
Пак до Менко на 48 преди 6 години
Разказват нещо смешно на същата тема, което се случило в стая на приземния етаж на същото общежитие. Друга рускиня не искала да си тръгне на сутринта и също вдигнала скандал. Тогава нашенецът я вдигнал на ръце и я метнал през прозореца, който бил само на един метър над земята. Рускинята на бегом обиколила общежитието, за да стигне до входа и успяла да се върне в стаята още преди българинът да се е облякъл за работа. Влиза при него и пак не ще да си тръгне.Та да не се чудите защо ...............
9
1
 
4
 
! Отговори
До Менко на 48Вдовец преди 6 години
Ти да не си работил в Русия?Защото възрастни хора, работили навремето в СССР разказват страховити истории. Например, имало е купон в работническото общежитие. Някоя рускиня е останал да нощува при българин. На сутринта той й казва, че трябва да отиде на работа и й предлага да я изпрати до спирката. Тя обаче отказва да си иде, вдига скандал и след като я чуват из цялото общежитие, слага стол до парапета на балкона и заплашва, че ще скочи, "ако той така непочтено иска да се отърве от нея!"
8
6
 
6
 
! Отговори
THE JOKER преди 6 години
Всъщност жените предпочитат да са с психопати, това ги възбуда. Като гледам 90% от днешните момичета/жени ходят с хаховци. Така, че аре само да не ми лицемерничат жените. Знаем, че си обичат да с психопати, подмокрят се от възбуда по тях....
7
1
 
1
 
! Отговори
Спас. преди 6 години
А Вашето място знаете ли къде е?
6
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Понякога се оказва много трудно психопат да бъде въдворен в психиатрично лечебно заведение. Трябва да е постъпил така, че поне неколкократно да е нанесъл средни или тежки физически увреждания на един човек или на няколко човека и да е доказано, че го е направил поради особености на психиката му.Да вкараш някой индивид в лудницата само защото е подложил някого на психически тормоз е почти невъзможно у нас.
5
2
 
1
 
! Отговори
снайпера преди 6 години
Тренирането на нервната система изисква много труд и постоянство, така човек не се отпуска и става все по-силен.
4
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 5Пиян, нахален, надрусан или незрял, който си въобразява, че по този начин доказва колко е освободен. Или загорял(а) за секс, а срещата съвсем съзнателно е била уредена точно с такава цел. Или пък човек с леки или не толкова леки психични отклонения.
3
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До НадетоНаде,Според психиатрите има разлика между луд (несъзнаващ какво върши) и психопат (нормален във всяко друго отношение, освен в едно - лишен е от чувството емпатия, тоест абсолютно неспособен да изпита съчувствие към друго същество, включително и към човек).
2
2
 
1
 
! Отговори
снайпера преди 6 години
Наде бе, много филми гледаш май, а ?!Снощния гледа ли, дето ти казах?
1
2
 
11
 
! Отговори
Замислих се преди 6 години
Ако някой търпи партньор (партньорка), който отговаря на описанието, дадено в статията, кой от двамата е по-голям психопат?