Седмичен любовен хороскоп за 26 юни – 2 юли 2017-а

Разочарования за Раците, раздразнение за Овните
26 юни 2017 10:18, Михаела Лазарова
1
Седмичен любовен хороскоп за 26 юни – 2 юли 2017-а
Снимка: pixabay

В любовен план ни очаква една сравнително спокойна седмица. Няма да липсват разногласия, но ще се радваме и на романтика. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Вътрешно раздразнение може да застраши страстта в отношенията ви тази седмица. Възможно е спорът да е породен от роднина или да е свързан с друга семейна ситуация. Внимавайте какво казвате, защото думите могат да ви се изплъзнат по-бързо, отколкото очаквате. Единственото, което може да направите е да контролирате емоциите си, докато се изяснят обстоятелствата.

Телец

Социалният ви кръг може да допринесе за вашето любовно щастие в началото на седмицата. Ще имате възможност да разберете от какво се нуждаете в любовта. Обвързаните Телци сякаш се намират в сложна ситуация между това какво искат в любовта и какво им дава настоящият партньор. Разкрийте желанията си.

Близнаци

Близнаците, които се намират във връзка, ще намерят нови вдъхновения в работата си, но от това любимият човек ще се почувства застрашен. Има вероятност той или тя да се опитат да контролират финансите ви, особено ако на този етап вие получавате по-високо възнаграждение.

Всичко това е породено от усещане за несигурност. Важно е да комуникирате и да не оставяте ситуацията неразрешена.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не вярвайте на измамните зодиаци!