Секс по време на бременност? Оргазмите са по-силни!

Подобрява и съня
15
Секс по време на бременност? Оргазмите са по-силни!
Снимка: freeimages

Някои жени се страхуват да правят секс, докато са бременни. Татковците също изпитват притеснения, че могат по някакъв начин да наранят бебето в корема на майката. Стига да няма медицински показания, които да налагат въздържание от секс, по време на бременността интимните ласки имат своите немалко ползи за здравето.

Оргазмите са по-силни

Поради увеличения приток на кръв в малкия таз гениталиите стават по-чувствителни. Ето защо оргазмите при секс по време на бременност са още по-наситени, отколкото през останалото време.

Изгаря калории

По време на бременността наддаването на тегло е почти неизбежно. Ако правите редовен секс с партньора си това ще ви помогне да изгаряте калории и да упражнявате допълнителен контрол върху теглото си. Освен това ще чувствате мускулите си по-тонизирани, а това допълнително помага за топене на мазнините.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе, каквото и да си говорим със сигурност секса по време на бременност не е толкова як, както, когато не си бремемна, защото най-малко не можеш да се отпуснеш на 100% и да се изкъртите яко, защото все имаш едно притеснение нещо да не стане, а и самата жена не се чувства супер секси, като и стане голям корема. Не знам, кой ги пише тея измислени статии. Пък може и да има такива жени, дето да им е по-яко, ама си мисля, през останалото време колко калпав им е бил секса.
6
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо думата Я/с/т/р/е/б е цензурирана в този сайт?
5
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ега си и простите коментари! Изглежда този *** бърка на някой в здравето. То може простащина може, ама колегата дето се опитва да го имитира вече съвсем се е олял.
4
4
 
6
 
! Отговори
Гошу преди 6 години
Сексът с раждала жена е най-добър. От опит казвам.
3
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ти представяш ли си таи жена каква непоносимост има към този мъж;?Тя дори не му харесва целуването.Вярно е това.Е не може с всички мъже,няма как.Едни са супер я целуването, в любенето други *** за бъчва не става от тях ,дори в любовта.
2
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Има моменти толкова е силно желанието,между тях,и кога настъпи момента на лудия секс.Желанието се изпарява на мига. Особено ако единия не може да издържи на прекомерното слюнчене,при целуване всичко отива по дяволите.
1
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дали един мъж възбужда една жена бременна и не бременна си я възбужда.Не го ли може.Не става за бръмка,дори.За какви оргазми става на въпрос, като той не е способен дори да я възбуди.