Защо жените симулират оргазъм?

Защото не искат да обидят партньорите си
59
Защо жените симулират оргазъм?
Снимка: outnow.ch

Жените симулират оргазъм. Да, вярно е, но за този театър си има обяснение. Кои са четирите причини, поради които жените най-често симулират оргазъм?

1. Да сложат край на това... нещо.

Когато сексът не е удовлетворяващ за жените, те нямат търпение цялото това нещо да приключи. Ето защо просто започват да се преструват, защото знаят, че повечето мъже и без това трудно удържат края, само и само да свършат заедно с партньорката си. Чуят ли, че кулминацията наближава са по-склонни да се отпуснат и да свършат по-бързо. Хитро, нали!

2. Защото не искат да обидят партньорите си.

Невинаги мъжете знаят и могат да направят точно онова, от което половинката им има нужда. Причините могат да са много и различни и не е задължително да става дума за некадърност в леглото. Жените разбират това, уважават усилията на мъжете и ги награждават заради това. Друг е въпросът как се чувстват мъжете, когато разберат, че са „наградени“ по милост.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 38Ти си много плитък ум,ако сериозно разсъжденията ти се свеждат до това.Ако жените не се правят излиза, че гладни и боси трябва да си ходят.Защото мъжа решава, че всяка жена е възможно да бъде с всеки срещнат мъж.Ами... Не да ти кажа.Поголовно жените са с мъже, къде не им е ок с тях.Но го търпи,я от съжаление..,я от нещо друго!И когато не изпитва,обич любов страст привличане към мъжа е трудно да изпита и удоволствие с него .Освен,ако не е шеметен любовник.!И много да му се отдава с жените!
34
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако мъжете не бяха напълни незаинтересовани, нямаше да се налага да се симулира оргазъм. Женската физиология не е чак толкова сложна. Виждаш какво работи и продължаваш да го правиш. Само че това изисква твърде много усилия - много по-лесно е 3 минути секс, мъжът доволен от някакво псевдо-сексуално изживяване (в собствените си очи е ГЕРОЙ!), жената симулира, за да не му гледа киселата физиономия като осъзнае, че не е герой, а жалък мързел и живота продължава.Хубавите неща в живота изискват повече
33
0
 
2
 
! Отговори
сметки преди 6 години
Основната причина за симулацията на оргазъм от жени е много просто. Жените са хитруши и много пресметливи. Основен движещ принцип при тях е интереса и много бързо пресмятат какво биха спечелили и какво биха загубили в ситуацията. Не само за секс, но и там не правят изключение. Така, че ако богатия готин батко с майбаха ги опъне, един симулиран кеф им носи примерно скъпо парфюмче, вечеря или завистта на конкурентките. Друг пример, неуверена в себе си жена, симулира защото не иска да се изложи..
32
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Някои мъже не стават за секс.
31
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само като прочетох примитивните коментари на "мъжете", които си признават, че не им пука от това дали жените получават оргазъм при секс, си правя изводи що за е..чи са.Имат манталитет на селско магаре.Прозира егоизмът, който няма нищо общо с взаимното интимно общуване, с културата - човешка и сексуална.В любов и чувства, партньорите искат да разберат как да си доставят взаимно удоволствие.Не всички правят секс напити и надрусани на стената на дискотеката, където някой се е изпикал ...
30
0
 
5
 
! Отговори
Специално до 6 преди 6 години
Причината е у мъжа жената да не получи оргазъм.Мъжът гони удовлетворението си - просто. Не знае и не се интересува как да даде удоволствие на жената. Жената не се интересува какъв го вади той!Мъжът прелита от цвят на цвят, изпълнен с удовлетворение, че се е удовлетворил, смята, че голямата работа.Жената се надява се да получи удоволствие от секса.Без оргазъм, желае да срещне този, знаещ как.А това става с любов, сексуална култура и любов. Механиката е студено нещо.Трябват чувства.
29
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И стига с тея чувства.
28
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Не ми сее случвало жена да симулира оргазъм."- хехехеххееххехе.Добре!
27
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не ми сее случвало жена да симулира оргазъм. Даже са свършвали преди половият акт. Но затова се иска майсторлък както във всяка друга работа. Много от мъжете направо започват от вратата за краката а в това им е грешката и много жени немогат да свършат защото мъжа е свършил преди тях.
26
5
 
6
 
! Отговори
Го4о преди 6 години
Жените просто симулират, че са жени! Пушат, пият и псуват повече от мъжете!
25
0
 
5
 
! Отговори
bluesky1 преди 6 години
Подобни статии никога не са ми били интересни, чета ги заради коментарите под тях...обикновено "къртят мифки" и са много забавни...и сега направо припаднах от коня...хахахаха
24
2
 
2
 
! Отговори
123 преди 6 години
Това е сложна работа. Не всеки става за е......е. Факт.
23
2
 
2
 
! Отговори
Пепи преди 6 години
Еми като ги напъват в задния отвор кво да симулират - гъзооргазъм ли.
22
2
 
1
 
! Отговори
Шопо преди 6 години
Па за да олабиме жилата...
21
6
 
6
 
! Отговори
Мишо преди 6 години
С тези роботизирани секскукли дето ги правят японците изобщо скоро на мъжете няма да им трябват жени за удоволствия а само за възпроизводство. Куклите са страхотни лично съм пробвал и при тях няма лошо настроение главобол и няма нужда от досадна любовна игра. Това е бъдещето кукли и вибратoри.
20
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За парииии...
19
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За да се прикрие неумението на мъжа да я възбуди дотолкова,че да стигне връзката точка на удоволствието.
18
1
 
5
 
! Отговори
нормално преди 6 години
все ми е тая
17
5
 
1
 
! Отговори
не сте добре преди 6 години
хомосексуализъма ви мъчи от възрастта не ви е пускал от младини некои и злобеете женомразци нормално сменете си очилата насилници
16
0
 
0
 
! Отговори
все ми е тая преди 6 години
все ми е тая