8 неща, които не трябва да пишем в сайт за запознанства

В забързаното ежедневие хората често нямат време за срещи
19 авг 2017 23:00, Михаела Лазарова
45
8 неща, които не трябва да пишем в сайт за запознанства
Снимка: pixabay

В забързаното ежедневие хората често нямат време за срещи. Как да намерим любовта в такъв случай? На помощ идват сайтовете за познанства.

За да бъде профилът ви успешен обаче, има някои неща, които никога, ама никога не трябва да пишете в биографията си. Кои са те?

"Не съм добра в биографиите"

Никога не пишете това изречение, защото то е обидно са личността ви. Как очаквате да привлечете някого към себе си, ако вие самите не смятате, че има нещо интересно у вас?
Връзка от разстояние – мисията възможна!

"Обичам драмата"

Нещото, което мъжете мразят най-много у жените е склонността им към драматизация. Ако искате да провокирате интереса на някого, поне му спестете тази си страна. Така или иначе ще я открие по-нататък.

"Забранено за ниски момчета"

Дискриминативните изречения могат да отблъснат не само истински ниските мъже, преглеждащи профила ви, но и останалите. Те ще си помислят, че сте прекалено придирчива, че може да не харесате нещо и в техния външен вид, че ще ги критикувате или че сте прекалено повърхностна, за да акцентирате върху ръста.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
0
 
! Отговори
Атанас преди 6 години
Изключително безполезна и *** зле скалъпена драсканица.
7
0
 
1
 
! Отговори
nikoj преди 6 години
ama nikoj ne pi6e takiva glup0sti
6
0
 
4
 
! Отговори
анонимна преди 6 години
Абе тия мъже там освен с*кс друго не искат. Наричат го "неангажираща връзка", т.е. хем да те оправят, хем да не искаш нищо повече от тях, дори малко уважение. Тъй че в профила си трябва да напишеш единствено, че изглеждаш супер готино и търсиш някой жребец, който да те оправи без ангажименти, всичко друго ще ги отблъсне. Това е...
5
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всеки си има предимства и недостатъци. Разбиране, уважение,толерантност и компромиси. Това е истината. Като тргнеш с големия списък с претенциите си седиш на щанда и си избираш нещо което го НЕМА......
4
5
 
16
 
! Отговори
Димч0 преди 6 години
За жена.1. Мъжа трябва да изпълнява желанията ми.2. Секс един път в месеца, ако заслужава.3. Да не говори, когато сме в компания, да не ме излага.4. Да не е ревнив: бялото по тениската е сладолед, накапах се и закъснях малко.5. Не обичам забележки за съобразителността ми, аз съм красива .6. Хобито ми е: запои до сутринта, обичам купони с мъже .7. Да не прави забележки: домакинската работа я върши мама.8. Да има скъпа кола, апартамент на центъра, рядко да работи, заплата поне 3 000 лв .
3
5
 
11
 
! Отговори
Димч0 преди 6 години
За мъж1. На 40 съм, до сега съм нямал приятелка.2. Живея при мама.3. Обичам да работя, много.4. Пари рядко имам.5. Не черпя, жената, ако ме обича, тя трябва да плаща.6. Къпя се рядко, защото не се цапам.7. Жената трябва да ме уважава: да говори, само когато я питам.8. Хобито ми е: игра на покер в събота и неделя .
2
2
 
7
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 6 години
До НадетоМлъкни ***, винаги има и наивници....закъсали хора, сещаш се нали!!?
1
9
 
14
 
! Отговори
Главоблъсканица преди 6 години
Брей, много претенциозни и деликатни били тези мъже, бе!Това нему казвай, за онова не намеквай. За да не си помислел той еди какво си!А какво да му напиша? Основните обиколки - бюст, талия ханш. И да добавя, че предварително го освобождавам от всякакъв вид отговорности, независимо от това какво ще се случи между нас? Или и това не е достатъчно?Какво, какво още? Ами например, да обещая да му поръчам такси и да го платя, ако излезем двамата някъде.Да не си помисли, че ще искам той да ме изпрати