Седмичен любовен хороскоп за 21 – 27 август 2017-а

Неочаквано събитие настъпва в любовния живот на Раците
21 авг 2017 08:45, Михаела Лазарова
0
Седмичен любовен хороскоп за 21 – 27 август 2017-а
Снимка: pixabay

Тази седмица има едно сигурно нещо в любовта, което ще преобладава и това е романтиката. Щедростта, която ще проявявате към любимите ви хора, ще се върне към вас като позитиви. Венера и Уран ще добавят неочакван обрат в любовта за много представители на зодиака. Какво ви очаква, вижте в следващите редове.

Овен

Без съмнение е време за любов. Всъщност, ако сте необвързани, уважаеми Овни, сега имате най-мощната линия от планети, работещи в подкрепа на новия романтичен потенциал. Марс вече е във вашия действителен сектор на любовта, като ви помага да я преследвате с невероятна смелост.
Тази седмица слънчево затъмнение ще повлияе на същата област от вашата графика. В събота Венера ще се присъедини към Марс във вашия романтичен сектор.

Телец

С любимия човек може да започнете да правите планове за общото ви бъдеще. Ако скоро сте срещнали интересна личност, може би ще искате да я представите на вашите близки. Тяхното одобрение означава много за вас. Всичко ще мине според вашите желания.

Близнаци

Говорейки за любовта, мисленето за любовта и вземането на решения свързани с нея, тази седмица изглежда, че точно върху това ще се фокусирате. Готови сте да направите положителни промени в тези области. Обвързаните представители на зодията ще се радват на хармония, а някои от тях ще направят и смели планове за бъдещето.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари