7 символа на щастието за дома

Поставете фигурки на калинки
1
7 символа на щастието за дома
Снимка: unsplash

Четирилистна детелина, бамбук, синьо око... Това са само част от щастливите символи, които могат да донесат повече хармония в дома ни. Всеки се стреми към благополучие, но как да го привлечем и задържим?

Казват, че за да имаме хармония в дома, не бива да държим в него стари предмети, които не ползваме, счупена посуда и предмети, изкуствени цветя, кактуси.

В следващите редове може да видите, какво е хубаво да поставите в дома си, за повече здраве и просперитет.

Гоблени и възглавнички

Бродираните гоблени  и възглавнички в ярки цветове, защитават любовта в дома и предпазват двойката от раздяла. Животните бродирани на възглавнички, са защита срещу опасности. Цветя избродирани на възглавници – за повече здраве; пейзажи - късмет във всички начинания. Ако не намерите, възглавнички, които са с бродерия, изберете други в красиви десени и цветове. 

Фигурки на животни 

Красивите фигурки на мечки, кучета, котки, костенурки и т.н., предпазват къщата ви от нещастия и съхраняват домашния уют и благополучие. Фигурите на слонове, особено тези, които са подредени в ред, по размер един до един, елиминират негативната енергия и носят благополучие на дома.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
la3arova! преди 6 години
tova ne e bul_garsko!!!! nie si Imame dostatu4no dobri tradi3ii i nqmame nuzda ot amuleti 3a 6tastie.Ili go ima ili go nqma