Болки след секс? 6 възможни причини

Как да облекчите паренето и болките след секс?
19 сеп 2017 23:00, Михаела Лазарова
33
Болки след секс? 6 възможни причини
Снимка: pixabay

Паренето и изгарящата болка след секс е проблем, който може да ви откаже от интимност и дори да влоши отношенията във връзката.
Съществуват няколко основни причини за поява на парене и болка след секс. Кои са те?

Алергия към сперма

Симптомите на парене се проявяват обикновено до 10-15 минути след половия акт. Паренето може да е придружено от болка, сърбеж и да продължи от няколко минути до няколко дни.

Алергия към презервативи

Безопасният секс от една страна е най-добрият начин да се предпазите от нежелана бременност, болести и инфекции. Но материалите, от които презервативите се правят невинаги са антиалергични, най-вече латексът.

Алергия към лубриканти

По същия начин лубрикантите могат да са в основата на интимния ви проблем. Сменете досегашния си лубрикант с такъв на водна основа.

Бактериална вагиноза

Бактериалната вагиноза се характеризира с парене, болки, сърбеж, дискомфорт. При нея нивата на бактериите във вагината се повишават над нормалните. Настъпва инфекция, неприятна миризма, сиво-бяло течение. Възможно е срамните устни да се зачервят, подуят или да станат силно чувствителни. В тежки случаи се появява парене и болка при уриниране, заради което инфекцията се бърка с цистит.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
1
 
2
 
! Отговори
Щастливеца преди 6 години
Върви ми в любовта, верно е. В некои други области не чак толкова, но в любовта - определено съм късметлия. Благодаря за топлите думи.
13
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Боли го него,дай Боже всеки му да го боли от тесни.Тя го е побъркала от любов, той се жали.Щастливец си ти....,щастливец!!!
12
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да не са 90-100 годишни.Тресете злобата и зависта. "***" Това отново е твой изказ. И защо си толкова негативно настроен(а) спрямо хората?Какво са ти направили?Или си на хапчета или си пиян(а) или напушен(а).Хората са добри и към теб ти не си добре, главата не те слуша.
11
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 26Ти зандана ли си лежал.Те са с такъв език.Четох скоро подобен изказ на Артър Хейли нали определено няма как да говориш така ако не си бил там или не ви общувам със себеподобни.
10
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Явно не те отразяват.Щом си озлобен.И ти ще си намериш жена но ще ти е трудно.
9
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Брака е борба! Бори се! При най-малкото недоразумение гаф неприятност... Не се примирява но не означава да си громък и плашещ!!! Бори се! Говори! Тропането с крак,затръшкането на портата не е решение.Преди да развалиш дадено приятелство хубаво си помисли,дали го искаш в действителност или си подвластен и действащ на моментни след това е възможно да съжаляваш.В губеща позиция си.Бъди печеливш и водещ.Прави компромис.Лесно е!Изслушай понякога не се знае възможно е да имат да ти кажат важни неща
8
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Той се разгорещява от целувка,защото очевидно жената го възбужда до полуда.Има чувства към нея,привличане.Тя го харесва,като мъж той я привлича но е трябва повече време за да достигне неговото ниво възбуда и да се получи онзи отдаден чувствен секс.Това няма да е секс,а любов.Такива двойки не правят секс,а любов.Самите им целувки са чувствени и отдадени.И общо взето забравят за хората,около тях.Толкова са вглъбени един в друг и отдадени един на друг.Някаква много мощна сила на отдаденост в другия
7
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Коце де е
6
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 13Ти ли и го взриви задния комин?
5
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Когато се започва една връзка между партньорите и те първа си опознават телата,ерогенните зони.Говорят си за секса кое харесват е нормално това.Единия бърза и се разгорещява и от целувката на другия партньор му трябва повече време.Но това във време се оправя когато партньорите вече се опознаят съвсем и си паснат.Неминуемо се случва има ги чувствата,привличането падането в секса и след това това става тяхната приказка.Любовна история.
4
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя спи с още една 100%.А тя спи с още 10. Бийте му шута на мига.Хич не ви трябва.И повече не го търсете.
3
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мъжа си направи една кръвна картина и да си изследва урината.Киселинност има в урината на мъжа.Пие често и пуши.Яде Прекомерно пикантно и сол.
2
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Казват, че болката не била голяма, ама срамът бил голям ....
1
2
 
13
 
! Отговори
И най-важното преди 6 години
Не сменяйте безразборно партньорите си.По-добре да е само един, но сигурен. Защото ако той кръшка и го правибез презерватив, ще ви докара беди!