Пленителки! Жените от тези зодии, побъркват мъжете

Тя е създадена, за да ѝ се възхищават, за да бъде обичана
24 сеп 2017 22:19, Михаела Лазарова
11
Пленителки! Жените от тези зодии, побъркват мъжете
Снимка: pixabay

Жената е създадена, за да ѝ се възхищават, за да бъде обичана от мъжете. Някои дами са по-сдържани в любовта, докато други с лекота привличат вниманието към себе си. В зодиака има 4 знака, на които мъжете винаги обръщат внимание. Вижте кои са тези пленителки.

Близнаци

Жените родени под този зодиакален знак могат да изместят лесно своите съперници. Подобно на духа от бутилката, те ще изглеждат всеки път различно, което кара мъжете да им се възхищават. В състояние са да привлекат вниманието на всеки, защото те са чудесна компания за разговори, остроумни и очарователни.
Освен това слушат внимателно събеседниците си и са готови да помогнат със съвет. Разкажете им за вашите намерения, желания, страхове и се пригответе да слушате отговорите.

Жената Близнаци лесно се сприятелява, но по правило няма интерес към дълго, по-взискателно приятелство. Тя ще направи всичко възможно да накара приятелите си да са щастливи. За всички тях изглежда сладка и сърдечна. Иска всички да я харесат, въпреки че самата тя не е непременно свързана с всички. Обикновено се чувства неудовлетворена, ако някой отнеме прекалено много от времето ѝ.

Разчита повече на рефлексите си, отколкото на добрата преценка. За нея е трудно да се подчини само на една емоция, защото тя е гама от емоции. Има свободен дух, който не е присъщ за птица в златна клетка, затова не се опитвайте да я ограничите.

Нуждае се от умствена съвместимост с партньор и не би се съгласила да се задоволи с по-малко, отколкото заслужава. Жената Близнаци е по-скоро бизнес настроена, отколкото домакиня.
В отношенията с мъжете тя често играе безсърдечни игри. Но обиденият обикновено е склонен да прости и да забрави, ако е готова да го приеме. Тези, които могат да комуникират с нея, ще бъдат щастливи. В края на краищата, къде другаде можеш да намериш жена, която толкова да украси живота ти? Тя е истинска жена!

Лъв

Жената Лъв непрекъснато се излага на показ като красиво бижу. И разбира се всички минувачи от мъжки пол ѝ се възхищават. Дори и да е временно зад кулисите, тя се чувства като звезда, чакаща да се представи пред атрактивна аудитория. За нея нищо не е по-важно от мъжете. Самата тя невинаги е влюбена, но е важно да се чувства оценена. Жената Лъв заема важно място в живота на партньора, но не обича ограниченията.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
2
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Глупости !
5
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това е истината за жената Лъв, браво! С малко думи си направил много точно описание, може би познаваш някоя жена - типичен представител на тази зодия. Има и изключения, но в общи линии това е - класата в обноските и мирогледа на партньора са много важни , понеже сме по природа естети. И интелекта! Джентълмените може да са на изчезване, но пак ще ги срещнете в повечето случаи сред мъжете Лъв! Те са великодушни, щедри и много магнетични. Попадна ли сред ограничени и прости /невъзпитани хора, моментално ги игнорирам. Просто не знам как да комуникирам с тях.
4
10
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Стрелец са най-сексапилните и загадъчни жени от зодиака!
3
2
 
4
 
! Отговори
Не е вярно преди 6 години
Една от изброените зодии съм. За моята не е вярно. От изброените може би само Скорпион. По мои наблюдения по-големи съблазнителки са Телец, Козирог и Овен. Но иначе за красотата зодия няма, а мъжете плезят език след всяка хубавица... Но отблъскващи дебелани има без изключение в целия зодиак.
2
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Лъвиците не са за всеки.Трябва да си класен мъж за да остане при теб.Не е само до парите а и до излъчване,мироглед-требе да си на високо ниво.Или поне забавен интересен,сигурен и щедър човек.Не подлежи на опитомяване,но пък ако пожелае ще направи всичко което поискаш. Скорпионките са от всичко по много особено що се отнася до сексуалност,привличане или прелъстяване.Май няма мъж който да може да им устои.Имат и тъмна страна която проявяват по-късно.Стават властни егоисти с малко чувства.
1
5
 
6
 
! Отговори
58220 преди 6 години
а ако е праселъв пак ли пленява или пленява само турците, че те сланина не ядат ама тъпчат