Секс с вързани очи? 8 неща от порното, които дразнят мъжете

Няма мъж, който да не гледа порно, жените също го правят, но...
40
Секс с вързани очи? 8 неща от порното, които дразнят мъжете
Снимка: pexels

Няма мъж, който да не гледа порно. Някои повече, други по-малко, но всеки любопитства от време на време какво дават по телевизионния канал за възрастни. Жените също го правят, но рядко си признават.

Не мислете обаче, че всичко, което мъжете виждат в порното, е тяхно желание в реалността. Напротив.

Някои порно неща изобщо не ги блазнят, докато правят секс с партньорките си. Ето кои са те:

1. Супергруб секс.

Може да им харесва да го гледат на екрана, но не означава, че от вас мъжете искат да правите винаги груб секс с тях. От време на време може да разнообразявате с подобни страстни игри, но не е задължително всеки път играта да загрубява.

2. Секс с вързани очи.

Всъщност, много мъже смятат секса със завързани очи за неособено възбуждащ, особено ако те трябва да са с превръзка на очите.

3. Мръсните приказки в леглото.

В порното мръсните думи, нашепвани в ухото или направо изкрещяни по време на кулминацията не са особено възбуждащи. В реалността мъжете се чудят дали симулирате и дали изобщо получавате някаква наслада, ако не спирате да говорите мръсотии по време на секс. 

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе какви щуротии се чуват тука - има жени с които секса лети и няма нужда от приказки и уговорки(там е нон-стоп, на нея си и е вродено да те възбуди) има и такива при които по никакъв начин няма да ти стане. Ай стига с философии. Тва било, онова било.
9
1
 
8
 
! Отговори
Сп??нс преди 6 години
Един безплатен съвет до днеза, да вземат да направят един чат и провокативните "новини" да ги пускат там, тъй и тъй сме се зарибили , поне да дадат възможност за общуване между такива звезди като писалите преди мен, иначе трябва да чакаш да пуснат новинката , после да бързаш преди да се събуди оня с дамаскинята и да посече 2/3 от коментарите.
8
2
 
0
 
! Отговори
МaйМyнaтa преди 6 години
Мерси, подобно!
7
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мамунчо, спокойна, топла нощ и сладки сънища. :)
6
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За едно време - не знам :), но иначе - да, така се казва.
5
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мамунчо, добра нощ. :)
4
3
 
2
 
! Отговори
До 5 преди 6 години
Донякъде си прав.Но всеки отделен случай си има специфика.
3
9
 
9
 
! Отговори
До 1 преди 6 години
Какви са тези напътствия - по-бавно, по-бързо... Секс ли правите или се упътвате до най-близкия магазин??Ако една жена трябва да ти каже какво и как, значи си мега зле!
2
0
 
27
 
! Отговори
Спорни твърдения преди 6 години
Тук се говори за неодобрение от страна на мъжете на един такъв похват като задължителна еякулация върху лицето или гърдите.Ако Минко тази вечер успее да се докопа до някой компютър, ще видите виекакво разобличително слово ще сътвори! Ще направи на пух и прах това твърдение на авторката.
1
20
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Приказките по време на секс трябва да се свеждат до напътствия между партньорите - по бързо, по-бавно, там- не, там-да, ще свършвам, чакай и аз ей сега ... какви мръсни приказки кви али-бали