12 идеи за обзавеждане за дома според зодията

За Близнаците с повече сувенири
10 окт 2017 17:30, Михаела Лазарова
0
12 идеи за обзавеждане за дома според зодията
Снимка: unsplash

Уютна обстановка, домашна топлина, красиви завеси, може би старинни предмети... Какъв е интериорът на вашия дом? Казват, че домът отразява това, което се случва в нас, нашата личност и нашите нагласи към света.

Донякъде това е вярно, но голяма част от предпочитанията, които имаме за атмосферата около нас, зависят и от характеристиките на зодията, под която сме родени.Какъв е вашият интериор?

Интериорът на зодия Овен

Овенът ще хареса светли и наситени цветове в интериора, в които топлите нюанси на оранжевия или червен цвят могат да надделеят. Минимално декориране и експериментиране с различни текстури. Също така, Овенът никога няма да се откаже от възможността да построи камина или да подреди свещници навсякъде из къщата. Колкото повече елементът огън присъства в дома му, толкова по-лесно може да изрази яркостта и личността си.

Интериорът на зодия Телец

Телецът просто обича комфорта и лукса, но с удоволствие ще внесе малко уют на мястото където изглежда, че всичко е перфектно. Но с цялата си любов към красотата, Телецът във всичко показва дълбочина – в дома му никога няма да намерите нестабилни мебели или нестандартни интериорни предмети. Всичко трябва да бъде солидно, практично и със сигурност и хармонично. Много е важно за Телеца да има ясно разделение на къщата или офиса в зони, където е възможно да се работи или почива. Телците са традиционалисти, които обожават природата, така че при избора на картини би се спрял на класически пейзажи. 

Повече за останалите зодии, може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари