Мастурбацията не е само за мъжете! Секс правила за жени

Не сравнявайте вашия сексуален живот и опит с нечий друг
12 окт 2017 23:00, Михаела Лазарова
35
Мастурбацията не е само за мъжете! Секс правила за жени
Снимка: pexels

За хубавия секс е необходимо да усетим партньора си на едно друго ниво. Независимо дали се намирате в сериозни взаимоотношения или в неангажираща връзка, вижте няколко секс правила за жени, които е добре да следвате.

Говорете за това, което искате в леглото. Мъжете не четат мисли и ако все пак той не успее да ви задоволи, споделете деликатно какво не е наред. Бъдете търпеливи.

Спрете да имитирате оргазми. Ако по-често симулирате оргазъм, отколкото наистина го изпитвате, вината може и да е у вас, защото не споделяте с партньора какво не е наред. Ако се намирате в неангажираща сексуална връзка, може би е по-добре да смените партньора.

Не се притеснявайте да изразите емоциите и усещанията си по време на полов акт. Бъдете себе си.

Ако искате да получите, трябва да дадете. Егоизмът не е секси.

... Но не задоволявайте някого, който не е готов да ви удовлетвори. Точният човек никога не поставя удоволствието си над това на партньорката си. Той се вълнува от това какво ви харесва.

Не отписвайте партньор, с когото първия път сексът не е бил особено добър. За отличен секс се нуждаете от практика, взаимно опознаване, споделяне на желанията.

... Но ако той не полага усилия, значи не ви заслужава. Ако иска да задоволи само себе си, нека го направи сам. Заслужавате нещо по-добро.

Никога не си лягайте с партньор, който не ви пита дали някои по-специфични неща, като пляскане по дупето, анален секс, връзване, групов секс, са ви приятни и бихте искали да ги изпитате заедно. Основно правило в секса е съгласието на двамата партньори.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
1
 
4
 
! Отговори
Бачо ви Кольо преди 6 години
Мастурбират само жените. Мъжете онанират. Мило ми девойче.
16
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На първо четене от дневния парламентарен каузус!
15
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Никога не си лягайте с партньор, който не ви пита дали някои по-специфични неща, като пляскане по дупето, *** секс, връзване, групов секс, са ви приятни и бихте искали да ги изпитате заедно. WTF? Че как се организира групов секс без сългасието на всички участници?Пък да те вържат или удрят без твое съгласие си е направо углавно престъпление. Това изречение можеше да звучи като никога не си лягайте с някой, който ви изнасилва. Доста тъпичко.
14
4
 
8
 
! Отговори
по пет пъти на ден преди 6 години
Аз мастурбирам по пет пъти на ден и имам шест деца. Въпрос. Колко деца ще имам, ако мастурбирам по шест пъти на ден? Ще е вредно ли за здравето на децата?
13
7
 
7
 
! Отговори
вергил преди 6 години
До Минко 47 год ергенЕвала бат Минко.Няма по-гроно нещо от космясала минджа.
12
2
 
15
 
! Отговори
,,боже,, преди 6 години
,,секс правила,, няма има ,,голямото лъжене,,
11
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нарича се ръкоблудие
10
6
 
12
 
! Отговори
Фен Клуб "Лазар преди 6 години
Някой пише използвайки името на М.Лазарова, като си спомня нейните статии, винаги подробни, описващи точно , къде и как да се бие катерицата, няма как да повярвам че тази е нейна
9
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Враг защо се скри Ерджан? Къде е Гейчето? Орсовката? Да не си снимал пак филми?
8
3
 
13
 
! Отговори
пак аз преди 6 години
Направих си труд да прегледам продължението на мат'ряла и се оказа че е като коментарите на Минку, вземат се 20% глаголи и равни части от прилагателни , съществителни и допълнения - разджурква се и се излива на "белия лист", който не вярва да провери , няма никакъв замисъл и смисъл във иначе обширната статиика.
7
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен12Да и? Аз съм точно от тия дето влизат само за коментарите.Найвност, би било да се очакват сериозни статии от подобни места. Най-яко е при статии за САЩ и Русия -там е като на мач между ЦСКА и Левски. Всеки вика и никой не се интересува особенно от факти или статията.
6
4
 
13
 
! Отговори
з н а й к о преди 6 години
Абе varg, що се прайш на лyд!? Вместо да ни кажеш, кво беше станало с любимият ти приятел Ерджан. Кво, ти ли го обиди нещо или...
5
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бате Минко е "бот", подобно на половината женски профили в местата за запознанства из мрежата.Преди месец време глобиха една от големите фирми , защото зарибяват мъжете със съобщения от несъществуващи жени и те се подлъгват и плащат таксата "премиум" версията.В днес-а използват "бот-аци" за да провокират публиката, много си признават че цъкат на статиите само заради коментарите.
4
1
 
9
 
! Отговори
МaйМyнaтa преди 6 години
Къде да бегам бе джеки? Като светот е мой?!
3
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Минко 47 год ергенМинко!Миналия път, когато се вясна тук, те питахме нещо, но ти не отговори. Не знам дали просто беше излязъл от сайта или се засрами, но след като споделяш едни интимни подробности, редно е да споделиш и други.Повтарям въпроса:Ти беше писал тук, че никак не обичаш кУсмати.Затова те попитахме, а ти Минко, епилираш ли се?
2
5
 
22
 
! Отговори
МaйМyнaтa преди 6 години
Бегайте бе, ***!
1
5
 
26
 
! Отговори
varg преди 6 години
Ей пак почнахте с глупавите статии.