Какво не трябва да споделяте с партньора си?

Това, че изобщо не харесвате семейството му...
22 ное 2017 09:37, Михаела Лазарова
2
Какво не трябва да споделяте с партньора си?
Снимка: unsplash

Имате прекрасна връзка и имате желание да споделяте всичко с партньора си? Това е чудесно! Да нямате тайни един от друг е признак на здрава и силна връзка.

Въпреки това, има някои неща, които никога не трябва да казвате на партньора си. Те трябва да си останат вашата малка тайна. За доброто на връзката ви е.

Кои са тези малки тайни, които трябва да премълчите?

Вашите секс истории

За връзките в миналото разказвайте само накратко и най-важното. Не изпадайте в подробности, особено за сексуалните преживявания. Има риск да обидите настоящия си партньор и да го накарате да си помисли, че с него не ви е толкова забавно и лудо като с предишните ви партньори.

Тривиална семейна драма

Всяко семейство си има своите драми и проблеми. Не е нужно да разказвате с подробности на партньора си всичките драми на семейството ви. Не сте сигурни какви изводи ще си направи и дали няма да разтълкува думи и реакции по неправилен начин.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не споделяйте нищо с долно*качествения тукашен материал.Ако още не сте разбрали, на тази територия не е останал читав човек.За момента племето се самоизяжда емоционално и енергийно.---Щом ми закрихте профила, значи сме стигнали до същността на проблема и на тия, които са го създали.От тук нататък е въпрос на техника. Благодаря!
1
4
 
2
 
! Отговори
:) преди 6 години
Когато партньора има гъста брада и коса вързана на кок - нема ядове , той е якия и пич. Ама ако няма, тога в а е много якия с м о т а н балкански субект и всички стереотипи трябва да влязат в употреба.