Спечелете покани за филм-концерта "La La Land"

Магията на филмовата музика, на 7 декември в НДК
23 ное 2017 10:23, Михаела Лазарова
0
Спечелете покани за филм-концерта "La La Land"
Снимка: outnow.ch

„City of stars... Are you shining just for me?...“ Ако четете тези редове, със сигурност си тананикате тази магична песен от „La La Land“. Един от най-добрите мюзикъли правен някога в Холивуд, получил 6 статуетки „Оскар“, награди БАФТА, ще бъде представен пред българската публика като филм-концерт.

Запазете си датата 7 декември, защото тогава в Зала 1 на НДК, „La La Land“ ще бъде на голям екран и със съпровод на симфоничен оркестър. Този невероятен спектакъл на филмовата музика подписана от Джъстин Хъруиц е част от грандиозно турне.

Вдъхновени от любовта, красивата музика и танци, Az-jenata.bg и BG Sound Stage ви дават възможност да спечелите 3 двойни покани за филм-концерта. Всичко, което трябва да направите е да отговорите вярно на анкетата и да попълните своите данни за контакт.

Играта стартира на 22.11.2017 г. и ще продължи до 27.11.2017 г. На 28.11 на томболен принцип ще изтеглим трима читатели, които са посочили верен отговор на анкетата, които ще спечелят три двойни покани. Желаем ви успех!

За да преминете към играта, последвайте този линк.

*Служители на Инвестор. БГ и техни роднини нямат право да участват в играта. Az-jenata.bg си запазва правото да прави промени в играта.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари