Факторите, които ви правят непривлекателни

С какво отблъсквате околните
20 мар 2018 13:52, Илияна Николова
3
Факторите, които ви правят непривлекателни
Снимка: pixabay
„Благодарение на твоята усмивка, животът става по-красив.“ – Тих Нхат Хан
 
Забелязали ли сте, че има хора, които винаги са харесвани, желана компания, другите ги намират за привлекателни. И от друга страна са тези, които наричаме непривлекателни.
 
Има някои основни принципи за привличане:
 
Физическият ни външен вид има тенденция да отразява как се чувстваме вътре. Това не е само очевидното външно изражение на смеха, плача и т. н., които показват как се чувстваме във всеки един момент.
 
Физическият външен вид не е единственият фактор, който определя нашето ниво на привличане към някой друг. Нашето поведение и как избираме да се държим, има голямо влияние върху това дали хората ни привличат или не.
 
Привличането може да бъде интимно или платонично. Може да се усети с непознат или близък приятел. Привличането в основата си е проява на нашата лична енергия. Нашите колеги, близки, познати са привлечени или отблъснати от тази енергия.
 
Какво освен зле поддържания външен вид и нелюбезността, ни превръща в нежелани личности?

Сравняването и постоянното конкуриране с другите
 
Няма съмнение, че конкуренцията е добра... в правилната среда и в точното време. Постоянното сравняване на себе си с другите хора обаче е ненужно. Истината е, че никой не иска да бъде в компанията на някого, който постоянно търси признание.
 
Не забравяйте, че целите и постиженията трябва да доведат до чувство за лично удовлетворение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
глупости преди 6 години
Всеки човек се ражда с някаква аура излъчване вътрешно което не зависи от външния вид Има навид обикновени жени леко грозщовати но мъжете са луди по тях и никой не може да обясни защо както и хора с отвратителен характер но привличашти внимание Ето това е вече нещо от природата вселената или там квото ида е което няма как да се обясни За радост или съжаление аз съм хибрид който не привлича нито мъжете нито жените
2
1
 
5
 
! Отговори
ТАСС преди 6 години
Британски учени откриха,че грозните жени над 120 кг са непривлекателни.
1
2
 
8
 
! Отговори
Чоки преди 6 години
1. Празен джоп 2. Празна глАва3. Некъпан4. Тикове