Жените могат да са отблъскващи за мъжете. Как?

И неприятните за мъжете женски черти са...
23 мар 2018 23:00, Илияна Николова
134
Жените могат да са отблъскващи за мъжете. Как?
Снимка: pixabay

Много често жените правят грешки с поддържането на външния си вид и в поведението си, с които стават по-скоро непривлекателни за мъжете, дори отблъскващи.

Понякога жените погрешно смятат, че мъжкото им поведение привлича мъжете. Напротив, мъжете са най-силно привлечени от крехко и нежно женско поведение, което им действа притегателно като магнит.

Кои са нещата у жените, които мъжете не харесват и смятат за отблъскващи?
 
Гримът
 
Прекалено силният грим има обратния ефект за мъжете. Въпреки че жените си мислят, че наситеният грим подчертава тяхната красота и прикрива несъвършенствата, всеки мъж би бил категоричен, че придържането към натуралната визия е далеч по-секси.
 
Косата
 
Отново подобно на грима, мъжете предпочитат натурални прически и цветове в косите. Може да сте екстравагантна жена, която обожава късата, пикси прическа в яркочервено, но определено мъжете не са на вашето мнение, поне повечето от тях.
 
Окосмяването
 
Мъжете свързват окосмяването с тестостерон и мъжественост. Ето защо едно от най-отблъскващите неща за тях е жена с косми където и да било по тялото. Дами, направете всичко възможно винаги да сте гладко епилирани и с мека, нежна кожа. Това е неустоимо за мъжете.
 
Хигиена на устната кухина
 
Лошият дъх, миризмата на цигари или кафе са сред най-отблъскващите, особено ако мъжът е непушач.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


134
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
104
0
 
0
 
! Отговори
Stelcheto98 преди 5 години
Ами мъжете си имат това право да се сърдят, не може да си на първа среща с някого, да не си изкъпан, дъхът да ти е ужасен, да имаш непристойно поведение или още по-лошото, да не можеш да проведеш с отсрещния един нормален разговор, ами просто няма как да стане, също и ако жената няма поне малко уважение към отсрещния, така и мъжа независимо познат или непознат, а първото впечатление е много важно.
103
1
 
10
 
! Отговори
Fallschirmspringer преди 6 години
До 106."Жена ти май е улучила шестицата в брачното тото" Едва ли ,аз съм най-мързеливия ,най-неподредения ,най-неинициативния ,изобщо всичко най , ама отрицателно.Даже това ,че признава ,че съм умен ,но това било без реална полза в живота.Не мога да отреча ,че се грижи за мен ,ама като за домашен любимец.Всяка сутрин ме чакат изгладена риза и бельо,кога успява като е по-натоварена от мен ,нямам представа
102
1
 
9
 
! Отговори
:) преди 6 години
До FallschirmspringerЖена ти май е улучила шестицата в брачното тото. Дано да разбира това и да го цени!
101
1
 
10
 
! Отговори
Fallschirmspringer преди 6 години
До Анонимен 108.Може и така да е ,но И отне доста години.В казармата ,ни беше вменявано ,че десантчиците не се предават.Оказах героична съпротива,правех всякакви маньоври.Сега сутрин когато стана в 6 без 15 правя сместа за кафето ,слагам водата на плота да завира ,вземам бърз душ,подсушавам банята ,за да не ми се карат,нося И готовото кафе в леглото, тя ме поглежда с кисел поглед и констатира ,че пак съм "вампирясал" ,нося И лаптопа и съм готов.
100
2
 
10
 
! Отговори
Fallschirmspringer преди 6 години
До Анонимен 102..Съпругата ми е технически директор в голяма компания и ръководи някъде към 300души ,от които 96% са мъже.Едно ,от което най-мрази е да бъде лъгана.Виждал съм,как двуметров мъж стои пред нея и се облива в пот защото лъже и осъзнава ,че шефката му знае това,но съм я и виждал как човешки и топло постъпва към някой от хората си ,когато е бил в тежко положение.
99
1
 
9
 
! Отговори
Fallschirmspringer преди 6 години
До Анонимен.Женен съм от десетки години.даже дъщеря ни е отдавна е за омъжване ,ама все не го прави.Работи ка софтуерен инженер в чужда фирма и както казва един приятел "Тя трудно ще се омъжи,много добре платена ,собствен голям апартамент много добре обзаведен ,хубава кола.При това много властна, динамична и независима, а колкото за секса май си намира,въпреки ,че е доста потайна.Е вярно не може да готви,ама ще се научи."
98
1
 
4
 
! Отговори
Гошо преди 6 години
Като нямаш пари, тя настройва и децата срещу теб.
97
2
 
4
 
! Отговори
Гошо преди 6 години
Мъже, добре ли сте. Всяка жена иска пари. Докато имаш си добре, като нямаш си най- черния. Ти какво ми даде и прочие...ще ти смъкне кожата по законен път. Изживял съм го...три пъти.
96
0
 
3
 
! Отговори
Путкин преди 6 години
Най ме отблъскват тея със силиконови джуки, скули, *** и многото татоси и като я съблека да си лягаме да ми замирише ...!
95
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До FallschirmspringerМного си наивен. Яко успееш да си намериш жена - луд ще те направи ;)
94
2
 
14
 
! Отговори
Fallschirmspringer преди 6 години
Жените могат да отблъскващи само за сексуалните недоразумения.Преди години такива същества се навъртаха край една тоалетна в градината при докторския паметник.Понякога след тренировка минавах от там и веднага някой от тях ми се лепваше.Веднага започваха плоски номера.Изчаквах да се поотдалечим "извъртах" му някоя Учи мата,някой и друг ритник и през дворовете изчезвах.Района ми е познат защото там живееше баба ми , а пък Пето Ру е на Дринов а не исках разправии с милицията,
93
2
 
14
 
! Отговори
Fallschirmspringer преди 6 години
До Гошу.Хипатия Александрийска е древногръцка математичка, философ и учен от Александрия. Тя е смятана за първата жена с големи заслуги към физиката, математиката, философията и астрономията. Преподавала в Александрия.Една от многото велики жени.Прекланям се пред нея."Всичко в теб, о, Хипатия, е небесно - и делата, и красотата, и думите, и чистата като звезда мъдра светлина" - Паладий.Това няма как да е написано от *** или еврогей.
92
2
 
14
 
! Отговори
Fallschirmspringer преди 6 години
До Анонимен"""""защото търсят превъзходство на всяка цена, което ги прави..""""Защо ще го търсят ,та те го имат.
91
4
 
16
 
! Отговори
Fallschirmspringer преди 6 години
Имам някакво наблюдение върху студентите и студентките в технически вузове.Когато едно момче говори глупости,които могат да смаят света ,то ги говори с амплоа като нещо крайно щом го произнесъл той ,когато едно момиче говори правилни неща ,то в повечето случаи е някак си плахо и срамежливо.Не съм сигурен колко мъже са носители два пъти на Нобелова награда , но има една жена ,която е носител два пъти и то в две различни области физика и химия,казва се Мария Кюри
90
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това, че могат да стрелят не ги прави по - добри бегачи, шахматисти или математици. В първите 100 шахматисти няма 1 жена. В първите 1000 учени няма 1 жена. Най - добрите стрелци са винаги мъже, въпреки, че на военното обучение жените дават по - добри резултати. Интелектуалното и морално развитие на жените спира на 18, а при мъжете продължава до към 50. И разликите са ФИЗИОЛОГИЧНО обусловени. Жените са нелогични не защото са глупави, а защото търсят превъзходство на всяка цена, което ги прави...
89
6
 
5
 
! Отговори
Сунай Мюмюн -тихия преди 6 години
До ХА-ХА-ХА !-Прав си аз съм имал приятелки бро така и смърдят **** смрат.Ходих с една Евелина по-възрастна от мен страшна воня.
88
12
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако може една статийка да драснете- "Мъжете може да са отблъскващи за жените. Как?" и да напишете за хигиенните навици на мъжете, щото са потресаващи.
87
6
 
16
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 6 години
Неприятната миризма в интимната област също е отблъскваща, макар че Деса Дуловската принцеса от ГЕРБ я смята за привлекателна за мъжете ...Десо, мийте ги тея утки ве !
86
6
 
26
 
! Отговори
Fallschirmspringer преди 6 години
До Анонимен Не в личен план .Все пак аз не съм Фройд.Веднаж по време на тъмни социализъм бях командир на момически взвод на военно обучение.Ами при демонстрационни стрелби с АК момичетата показаха повече старание и по-добри резултати от момчетата.Смятам ,че жените са неизползувания развоен,научен ,културен потенциал на човечеството и те заемат своето място.В личната си класания аз поставям на първо място жените и момичетата ,на второ мъжете,на трето културните ценности и.т.н.
85
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 87Срам!Аз съм естествена жена без силикон. Хилуорон и прочие. Всяка фибра в тялото ми е абсолютно женско и неподправено.Това че ти не можеш да разбираш кой е мъж и жена има грешка в чипа ти. Остава и да забие суича ти и съвсем ще въведеш роботиката като мода.