Най-често срещаните грешки, които съпругите допускат

Поставят нуждите на децата си пред тези на съпруга си
20 апр 2018 22:45, Михаела Лазарова
27
Най-често срещаните грешки, които съпругите допускат
снимка: outnow.ch

Да си най-добрата съпруга не е лесно. Всеки човек прави грешки, заради които отношенията му с партньора страдат. Тези грешки често са породени от добро желание, но резултатът не е такъв, какъвто сме искали.

Много бракове се провалят заради натрупването на редица грешки, които единият от партньорите или и двамата правят.

Нека разгледаме най-често срещаните грешки, които съпругите допускат със своите мъже.

1. Третират съпрузите си като дете

Ако имате рожби, насочете майчинския си инстинкт към тях. Не се отнасяйте със съпруга си като с трето дете, ако вече имате две. Много жени понякога забравят, че мъжете им са техни партньори, тяхна подкрепа в семейството и равноправни отговорни същества, въпреки че често демонстрират тъкмо обратното.

Ако подходът ви спрямо съпруга ви включва подмятания, шеги и сарказъм относно неговото детинско поведение трябва да знаете, че това е удар под кръста за мъжете, удар по егото им. Ефектът ще е тъкмо обратният на този, който целите с тези превъзпитателни методи.

2. Забравят, че съпругът има нужда от секс по-често от жена си

Мъжете и жените имат различни нужди в сексуален аспект. Това се дължи чисто и просто на природата. Вечер сте уморени. Цял ден сте работили. Имате да приготвяте вечеря и да слагате децата да спят, а мъжът ви иска секс.

Много двойки са изправени пред този проблем, който с времето ескалира. Натрупва се напрежение, което влошава отношенията и отдалечава още повече партньорите.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 20Не я обичаш за твое добро е и за жената да не правите любов след, като има липса на чувства и любов.
21
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Така. Третират съпруга си като дете, уморени са за секс, посвещават се повече на децата... ами ако съпругът им помага повече вкъщи вместо да се държи като голямо дете автоматично ще отпаднат част от проблемите! Нито някой ще се отнася с него като дете, нито ще получават отказ за секс толкова често защото жена му е пребита от умора, нито пък ще е посветена само на децата, защото ще има кой да и помогне. Ама то малко трябва да се сетиш. Докато седиш на дива с бира, няма да стане!
20
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вярна статия. Моята усойница се придържа стриктно към т2/3/4 и 5. Но пък иначе психоложка го раздава....затова държавата е на този хал,зашото всеки прави това което най-малко разбира. Естествено,че ще си търся друга,
19
6
 
9
 
! Отговори
Fallschirmspringer преди 6 години
По т.1 и Т4 ще го преживея ,макар ,че не е приятно ,но по Т.2 беше кошмарно.То бяха главоболия ,умора, обяснения от типа "спи ми се,Ти само за глупости мислиш".А когато дойдеше така очаквания "червен" гост,е тогава ставаше страшно,както преди и по време на него,.А когато срещу теб в института работи мила и симпатична колежка ,която те гледа с топла усмивка, винаги е до теб в тежки моменти, говори ти с нежен,топъл глас.Когато ти си за нея най-милия, добрия, внимателн е тогава трябва да си железен
18
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 18Ти си от онези проблематични мъже за жените. Създаваш неприятности на жените. Докато много ги обичаш, всъщност е си с поне още една.., две регулярно. Неверен си и създаваш мъка на жената, отколкото щастие. Играеш си с техните чувства. Както изгарят по теб бързо, така и те изпитват дълбока непрязън към теб и предпочитат да те няма. За това никоя не прави път към теб да се връща. Просто много ги разочероваш! И се подиграваш с тях!!!
17
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 18И бебе им направи?Просто ти така си мислиш те знаят че ти не ставаш за това и нямат нищо против. Една да е поискала да се върне при теб? Отървала се е!
16
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всички мъже правят секс, но един се изцепил:"Аз секс не правя, а любов!"Открийте разликата.Един мъж правили любов с вас на 100% ви обича със сърце!Правили секс чисто физиологично е с вас просто защото има нужда от секс. Но нищо повече.
15
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ти на всички ли правиш?
14
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всички сте дpycaни!
13
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Например, че не умеят да правят ***?
12
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жената ще ти избяга, ако не я обичаш и правиш любов с нея. А и обмена на ДНК при липса на любов чувства си си е енергийно затлачване от утробата на жената. И след това тя ме напусна скараме се. Не просто това е природа и тя те отхвърля ти не я обичаш. И жената те оставя. Това е! Генетично е заложено жената да бъде нежна любящо същество, каквато е. Да получава любов преди всичко. И да дава взамяна любов, обич.
11
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
чесни сини очи
10
2
 
2
 
! Отговори
Алчетранс-Зпловдив преди 6 години
Са най големите измамници
9
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Понякога думите са излишни, особено при такъв божествен акт, извършен от двама отдадени един на друг!
8
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Усеща се кой те обича и кой не особено, като правите любов.
7
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На жените им казват кори на мъжете кучета. Една блага дума! Не е толкова трудно!!! Мъжете цял ден слушат просташки словоизлеянието от колеги, колежки и шефове. Жените цял ден някой им мрънка недоволства и иска нещо от тях. На никой не му е лесно. Ясно е! Но като оставим работата настрани. И се отдаде на личния живот, там нещата стоят по друг начин. Отношението трябва да е друго един към друг. Много хора са едни в работата, защото работата им го изисква. И други с партньора. Така трябва да бъде.
6
5
 
1
 
! Отговори
ДО 5 преди 6 години
РАЗБИРА СЕ....ТОВА ЗА КУЧЕТО БЕШЕ ПРОСТО ШЕГА
5
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 3Жената също трябва много да се обича, особено, ако правиш любов с нея!
4
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много мъже отказват на жените си секс! И жената си отива на бар сяда си с двете си роги и им мисли имена. А той..., той и слага рога на нея от ясно по ясно. Не подценявате жената в природата и е да усети, когато нещата вече не са същите. Много добре и е известно, че правите секс с друга. Любов се прави от двама не може постоянно да вините жените за това.
3
5
 
21
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 6 години
МЪЖЪТ ТРЯБВА ДА СЕ ОБИЧА...ПРОСТО ДА СЕ ОБИЧА....АКО ИСКАТЕ ДА ВЪЗПИТАВАТЕ НЯКОЙ ВЗЕМЕТЕ СИ КУЧЕ...