Според зодията: Как да го впечатлите? (I част)

Опитали ли сте се да погледнете от неговата гледна точка?
26 май 2018 22:00,
2
Според зодията: Как да го впечатлите? (I част)
Източник: pexels.com

Ако смятате, че сте направили всичко по силите си, за да впечатлите даден мъж и все още няма резултат от усилията ви, значи е време за промяна на начина ви на мислене.

Опитали ли сте се да погледнете от неговата гледна точка? Понякога вниманието на мъжа изисква малко усилия във връзката, но по нов начин. 

За да ви улесни в тази задача, астрологията може да предложи някои тайни, с чиято помощ много по-лесно можете да съблазните своя избраник.

Ето от какво се впечатляват мъжете от различните зодии. 

Овен

Мъжете от тази зодия обичат физическото предизвикателство. Покажете, че можете да му партнирате в любимия му спорт, за да запалите състезателната искра в него. 

Въпреки че тази стъпка може да провокира егото му, той също така ще ви види и в нова светлина. Не забравяйте, че мъжете от зодия Овен обичат да бъдат първи във всичко, така че ако често го побеждавате, срещата ви може и да не е от най-приятните. 

Телец

Представителите на тази зодия са луди по материалните неща. Затова направете свое проучване и предложете няколко неща, които смятате, че биха му направили впечатление. 

Можете да го направите, като му приготвите романтична вечеря и го наблюдавате как се разтапя, заради факта, че вие главния готвач.

Близнаци

Мъжете от зодия Близнаци обичат изкуството. Всичко от музика до филми ще докосне любопитството им. Запознайте го с нова група или нов режисьор и му покажете, че слушате внимателно, когато говори.

Те обичат да се забавляват, така че един филмов маратон наистина ще запали такава искра, която може би не сте виждали преди.

Целия материал четете на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
4
 
! Отговори
acca преди 5 години
такива изперкали като 1 трябва да ги прибират в карлуково