4 вида лятна любов, които бихте могли да изживеете

Лятото събужда в нас емоции, които никой друг сезон не може
24 юни 2018 22:42, Михаела Лазарова
6
4 вида лятна любов, които бихте могли да изживеете
Снимка: pixabay

Лятото събужда в нас емоции, които никой друг сезон не може. Вероятно заради многото слънце, летния дъжд, коктейлите, ваканцията... летните любовни емоции. Те никога не са ни достатъчни. Успяхте ли вече да преживеете такива, а може би забавленията тепърва предстоят за вас? Вижте 4 вида лятна любов, които бихте могли да изживеете.

Дойде с прилива и си тръгна бързо

Този вид лятна авантюра е едно голямо лятно приключение, защото има много вълнения, но не и истинска любов. Възможно е да я срещнете на плажа, в ресторанта, вечер на парти.

След няколко коктейла страстите се нажежават и е възможно да има сексуално продължение, а може и да не стигнете до следващия етап. И някак всичко започва и свършва в рамките на няколко часа, а пътищата ви след това се разделят.

Лятна любов, колкото лятната ваканция

Тази „любов“ трае толкова, колкото и самото лято. Ако сте се запознали с някого още в началото на вашата ваканция, възможно е да почувствате силна сексуална енергия, има голяма вероятност вашите интимни моменти да не са еднократни, а да прекарвате повече време заедно по време на почивката.

Спомени, които ще ви захранват с положителни емоции и след ваканцията. Дали такива взаимоотношения биха могли да се развият в сериозна връзка? Има минимален шанс, но той зависи от редица обстоятелства.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
3
 
! Отговори
Таню преди 5 години
https://youtube/watch?v=cFZZ94vUDmcЗавиждам безкористно на всички, които са по цял сезон на морето. Там си е купон. В София хем ни отвя, хем всички озъбени и нахъсани за пачки...
4
1
 
5
 
! Отговори
:)))))))))))))))) преди 5 години
До Изгърбич Задвратян от Тралала, весело ми еТи май си почерпен. Какъв котарак, какъв ***?Тук става въпрос за летни любовни приключения! :)Не знам какъв точно е личният опит на Мишето. Правя си мои планове за лятото.Лека нощ, и да сънуваш само хубави неща!
3
2
 
6
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 5 години
До Тралала, весело ми есе маанеш от тука кликбейт, познавайки мишел може да се обзаложиме на една бира, че поне един от двата непоказани варианта включват котарака на съседите или *** от лидл на промоция по фън шуй
2
1
 
8
 
! Отговори
Тралала, весело ми е преди 5 години
Пу за мен, вторият или четвъртият вариант, а защо не и двата!Ако ме споходят, обещавам през есента да направя пълни самопризнания пред форума! :)
1
2
 
6
 
! Отговори
8 инча преди 5 години
аз предлагам само 3 вида и свободни съчетания от тях...