Кои зодии имат силна любов със Скорпиона? Вижте!

За него се знае, че е най-сексуалният знак в зодиака
18 авг 2018 23:00, Илияна Николова
13
Кои зодии имат силна любов със Скорпиона? Вижте!
Снимка: Pixabay

Той се управлява от Марс и Плутон и за него се знае, че е най-сексуалният знак в зодиака. Скорпион – мистичен, понякога плашещ, страстен и коварен. Какъв е в любовта и с кои зодии има пламенни взаимоотношения, вижте в следващите редове. 

Скорпион и Телец
 
Двата знака могат да бъдат привлечени един към друг, поради сексуалното естество на техните признаци. Телецът олицетворява чувствеността и е знак, който управлява физическото удоволствие. Връзката му със Скорпиона е любовен съюз, основаващ се на най-дълбоките емоции и сексуалност, които никоя друга двойка в зодиака не е привилегирована да има.
 
Всяко сексуално разочарование може да доведе до нарушаване на хармонията помежду им. Скорпионът има нужда от много страст, докато Телецът иска да бъде обичан наистина силно. Това не значи, че сексуалният им живот ще бъде лош, напротив, дори може да е фантастичен. В крайна сметка, емоцията ще бъде единственото, което остава и сексът ще бъде начин за свързване, а не средство за лично удовлетворение.
 
Въпреки че Скорпион е знак на промяната, това не означава, че те не са много бавни в ежедневието си. Като фиксиран знак те са, колкото и Телецът, статични и инертни. За Скорпиона има много енергия, но когато става въпрос за ежедневието, те са склонни да повтарят модели и да се слеят в това, което повечето хора намират за „нормално“. Но също така се нуждаят от нови, вълнуващи и спиращи дъха изживявания от време на време.
 
Скорпион и Дева
 
Ако има нещо, за което Скорпион би искал да се бори, това е целомъдрието на Девата. Това е много интересна двойка в сферата на сексуалната активност. Въпреки че Скорпионът може да бъде прекалено груб за Дева, което ги кара да се чувстват неудобно, в повечето взаимоотношения между представителите на тези два знака, има достатъчно рационалност към подхода на Дева, за да бъде възможен този контакт.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
3
 
! Отговори
Obic преди 5 години
Да вярно е ако си имаш работа с нас тоест със СКОРПИОН лошо ти се пише но ние така искаме да се претпазем не ни казвайте че сме били незнам си какво защото после много има да ни търсите
9
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да обичаш скорпион е цяло мъчение. Сприхави, злобни, отмъстителни,ревниви, мнителни. Голяма любов пада :-)
8
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз съм телец и обичам скорпион
7
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И аз и жена ми сме скорпиони.Няма такъв екшън и тръпка:-)Във всяко отношение!
6
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В зодиака сексът и любовта са на различни места. Какво искате? Не може от всичко по много. И аз имам някакви впечатления от двойка: жена скорпион и мъж дева. И двамата кръшкат, и двамата са властни, и двамата се скатават от сериозна работа, и двамата изглеждат добре на външен вид, и двамата обичат четките и публиката, и двамата имат много ограничен кръг от близки хора покрай тях.
5
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Жените скорпион са страстни,но неспособни да изпитват любов.Привързаност-да.Ако ви бива в кревата ще се радвате на доста време разнообразно мандърсане.Искат деца,но не знаят какво да правят с тях.Ако пък сте с хубава фигура,парички и можете да и задоволявате току виж решила ,че сте нейният човек.След известно време ще откриете и разни неприятни черти-нарцистичност,егоизъм,тъпота,мързел прикрит с избухлива деструктивна енергия,желание за господарстване често доста грозно.Горе-долу тва е.
4
2
 
2
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 5 години
До 4А па на тебе ти се иска ама ти не стиска
3
3
 
1
 
! Отговори
дрън дрън преди 5 години
вижте не ме интересуват вашите глупости и да ми казвате дъра бъра
2
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Знам една Скорпионка и мъж от зодия Дева, които скоро празнуваха 40-годишнината на брака си. Доколкото мога да преценя, живеят добре, бракът им е спокоен, синът им е стабилен, интелигентен, възпитан.
1
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Скорпион и риби лоша комбинация