Зодии в черно: Кои знаци обожават тъмния цвят?

Вижте кои зодии виждаме най-често в тъмни тонове
19 окт 2018 14:15, Ивета Иванова
8
Зодии в черно: Кои знаци обожават тъмния цвят?
Снимка: Pexels

Светлите, свежите и ярки цветове са любими на много хора и дори им повдигат настроението. Има обаче някои, които предпочитат цвета на мрака и нощта - черното. С него винаги сте стилни и елегантни, но някои личности го обичат, защото съвпада с цвета на душата им. Черното е и цветът на мистериите, жестокостта, тъмните емоции, загадките. Ето и кои са зодиите, които най-много обичат да носят черно.

Скорпион
 
Този знак е управляван от Плутон. В римската митология Плутон е бог на подземния свят, на мъртвите, тъмнината - не е изненада, че черното е любимо на скорпионите. Тези знаци винаги търсят истинското значение на нещата, ровят се в дълбокото, за да разгадаят мистериите, потапят се в мрака. Други може да гледат нещата само на повърхността, но не и скорпионите. Те искат да разберат каква е истината, дори да е страшна. За тях не важат забрани. Харесват готик стила и могат да обичат неща и хора, които никой друг не обича.
 
Стрелец
 
Стрелецът е един от философите на зодиака. Той също търси изконната истина, иска да научи колкото се може повече, да обогатява знанието си. Много често стрелецът е най-мъдрият, проницателен човек в стаята и обича да задълбава в нещата. Затова черното много му отива. Тези зодии са весели и жизнени, рядко ще ги видите мрачни. Обожават приключенията, но тъй като нарушават правила, трупат много различен опит, светлите и по-нежни цветове не им пасват толкова, те са буйни и самостоятелни. Не им пука какво мислят другите, правят всичко по своя преценка.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: астрологиязодии
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
2
 
3
 
! Отговори
До 1 и 2 преди 5 години
Козичка смотана?
7
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Свраките не са черни.
6
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Масово облечените в черно приличат на свраки или врани.
5
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Никой не обожава черното. У нас се носи от мързел и липса на вкус. Най-лесно е да се сложи черно, върви с всички цветове, мръсното не си личи толкова. По принцип на повечето хора съвсем не им отива, защото подчертава всички недостатъци на кожата, черната дреха изисква силен грим, за да не изглежда като мръсен чувал...
4
4
 
2
 
! Отговори
Зодия-плазмодия преди 5 години
Лошото е, че и зодия Пешеходец го предпочитат, особено зимно време.
3
2
 
14
 
! Отговори
В черно преди 5 години
са и зодия МЕТЪЛ.
2
5
 
7
 
! Отговори
Козирог преди 5 години
А, извинявам се - има ме в пълната статия ;)
1
4
 
4
 
! Отговори
Козирог преди 5 години
Никъде не видях други зодии, освен тези 2 ???