3-те зодии, които не са никак коледно настроени

Те не обичат да си разменят подаръци. Защо ли?
14 дек 2018 19:10, Иванка Гъркова
7
3-те зодии, които не са никак коледно настроени
Pixabay

Остават 11 дни до Коледа. Много от нас обожават този празник и украсяват домовете си още на 1 декември. Обикновено те се опитват да заразят с духа си околните и са инициатори за партито в офиса, томболи и размяна на подаръци. Но поведението им никога не се харесва на всички.  

Подобно на героя Гринч, който мрази Коледа, украси, звънчета и елхички в гирлянди, някои хора мразят тази част от годината и се чудят на колегите си, които се опитват да ги въвлекат в "пъклени" планове за харчене на пари и подаряване на ненужни предмети. Тях трудно ще ги накарате да участват във викторината, камоли да украсяват заедно с вас. 
 
Според астролозите, има представители на някои зодии, които просто са си такива. Те не одобряват еуфорията и безумните украси не само на Коледа, а и на други празници като Св. Валентин, Великден и други.
 
Ако искате да играете на играта "Secret Santa" на работното място, ето колегите от кои зодиакални знаци няма да се включат: 
 
Рак: Те са твърде сантиментални 
 
Хората, родени под този знак, са твърде емоционални. Ако подаряват нещо на някого, то то ще има сантиментална стойност. Например за най-добрите си приятели ще намерят нещо, което да им напомня за детството или някое хубаво изкарване по празниците. Те биха обиколили антикварните магазини, за да намерят любимата книга на майка си или монета, която издирва баща им. Раците не желаят да разменят подаръци с колегите, защото не могат да купят нещо просто ей така, като не са толкова близки с човека. 
 
Скорпион: Или участват или не
 
Те не са чак толкова големи коледни хейтъри, просто обичат да провалят плановете на другите. Ако говорим за игри за изненада на колеги като "Secret Santa", те биха се включили, но предпочитат да саботират колегите и да се смеят отстрани. Ако на бюрото до тях има оставени бонбони от Тайния Дядо Коледа, те ще ги скрият или сложат в опаковката нещо друго. От друга страна, когато става дума за пари, те не са толкова широко скроени и предпочитат да минат по-тънко. 
 
Коризог: Забравете за тях
 
Хората с тази зодия никога не биха се навили да бъдат водещи на коледното парти или да теглят листче, на което да пише името на човека, на който трябва да купят подарък. Опитвайки се да ги навият, колегите им ще си навлекат само нерви. Всъщност Козирозите не мразят Коледа, те просто искат да се фокусират върху празненството със семейството. Биха купили само за него подаръци, докато коледният дух в офиса не ги интересува. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
2
 
! Отговори
Shark преди 5 години
Глупости, ние си направихме коледно парти и всички се забавлявахме, независимо от зодиите. И тук ли се мъчите да разделите хората, не ви стига че постоянно ги противопоставяте по най-различни параграфи, сега и зодиакално противопоставяне искате да вмъкнете. Силно се надявам, че никой не приема на сериозно подобни писания.
5
3
 
1
 
! Отговори
бай ганю преди 5 години
аз съм зодия *** но сякаш четях неща валидни за себе си
4
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не оговарят на 100 % но в повечето случаи зависи и от самият характер на човека. Така че истината е някъде там по средата.
3
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пише се козирог
2
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На 6-ти декември е правилно да се украсяват домовете, а на Йордановден се разваля украсата.
1
4
 
6
 
! Отговори
Коза преди 5 години
За Козирозите са сгрешили, или поне за мен не важи написаното в горния материал.Обичам да правя подаръци. Размишленията относно това на кого какво да подаря,така че да го зарадвам, са част от предпразничните удоволствия.