По кой път да поемем? Петте важни закона на кармата

Няма човек, който да не иска да живее по-добре, да е щастлив...
15 дек 2018 22:52, Михаела Лазарова
5
По кой път да поемем? Петте важни закона на кармата
Снимка: Istock

Може би няма човек, който да не иска да живее по-добре, да бъде щастлив. Вървим по своя път и търсейки пътеки, които ще ни отведат към по-добро, ние оставяме резултатите от делата си, създаваме или разрушаваме връзки. Това ни подсеща за кармата и за нейните закони. Няма единна формулировка за това какво е кармата, но най-опростено можем да кажем, че това е път.

В следващите редове споделяме 5 закона на кармата. Замислете се върху тяхната логика и може би с тях ще може да промените и вашия път.

Законът на смирението

Законът на смирението излага идеята, че ако не можеш да признаеш нещо, няма да можеш да го промениш. Ето защо трябва да се научим да приемаме нещата такива, каквито са, и разбира се, да се опитаме да ги променим.

Законът на сътворението

Този закон на кармата е за създаване на собствен живот и реалност. Според него животът не се случва просто така, а изисква нашето участие. Ако съсредоточите енергията си върху създаването на живота и света, в който искате да живеете, това ще се превърне в реалност. Моделирайте вашите мисли и действия.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: кармазакон на кармата
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
4
 
! Отговори
Православие преди 5 години
Псалом 141Учение на Давида. Неговата молитва, когато беше в пещерата. .С гласа си викнах към Господа, с гласа си се Господу помолих;2. излях пред Него молбата си: скръбта си Нему открих.3. Когато изнемогваше духът ми, Ти знаеше моята пътека. На пътя, по който ходих, те скришно примки ми поставиха.4. Гледам надясно и виждам, че никой ме не признава: няма убежище за мене, никой се не грижи за душата ми.5. Викнах към Тебе, Господи, и казах: Ти си мое прибежище и мой дял в земята на живите.6. Чуй моите вопли, защото твърде изнемогнах; избави ме от моите гонители, защото те са по-силн
2
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Парите, дните, занаята,познанието и смърттаса предрешени от съдбатапреди да дойдем на света.""Небето цяло прелети,открай докрай познай земята -пак няма да получиш тинеписаното от съдбата."из "Махабхарата"
1
10
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Идете, на- хирург, първо,.Имате- право, и, на- адвокат,...Господ-знае, и- да- прощава,...Отче- наш, наслади-се, на- своя- жена,..