Един мъж, десетки дестинации и непознати в един танц?!

Влогърът Мат Брай решава да предизвика 1000 души от цял свят да танцуват с него
18 яну 2019 12:15,
12
Един мъж, десетки дестинации и непознати в един танц?!
Снимка: Instagram

Едно момче, хиляда непознати, една песен и един и същи танц, изтанцуван на едни от най-популярните туристически дестинации. Това е резултатът от една сбъдната мечта на влогърът Мат Брай.

Младежът си поставя за цел да заснеме видео, в което танцува с общо 1000 души от цял свят на различни места по земното кълбо, а резултатът е положителен и наистина с впечатляващ мащаб.

Брай се занимава с YouTube от близо 6 години. В неговият канал "Проектът "Един живот", той показва как граби от живота с пълни шепи и се възползва от възможностите, които съдбата му предлага.

"Единствената цел на този канал е да накара хората да се наслаждават на единият живот, който ни е даден и да го живеят на максимум!", пише младежът в своя профил в Patreon, където Брай набира средства за проекта си.

Влогърът използва и още една краудфъндинг кампания в друга платформа, с помощта на хората, решили да го подкрепят, успява да събере над 3 000 долара, с които да финансира пътуванията си.

По време на мащабното видео 1000 души от различни държави по земното кълбо изпълняват една и съща хореография пред туристически забележителности като Лувъра в Париж, Операта в Сидни, Мачу Пикчу в Перу...

Резултатът със сигурност носи усмивки и увереност, че няма невъзможни мечти.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
7
 
! Отговори
Стар набор преди 5 години
Живее на "максимум"...от спонзори. Тоя да не ни дава акъл как да живеем, а да се хване на сериозна работа. Не могат да се намерят спонзори за всички да живеем на максимум.
8
2
 
1
 
! Отговори
НИК преди 5 години
До АнонименАнонимче шивано! Да се наденеш на магарешкия бодил! И още се чуди!
7
3
 
0
 
! Отговори
Гюро Кюмюро преди 5 години
Готин!
6
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Влогър е човек без работа, който се чуди на какво да се надене.
5
1
 
5
 
! Отговори
Пчеличката Мая преди 5 години
Какво е това ВЛОГЪР???
4
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Браво на джендърите, ей това са истински меки китки.
3
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да отскочи и до аверчетата на САЩ- Саудитска Арабия. Искам да предава на живо как танцува и кани хора да танцуват на улицата, за да видим какво ще му се случи. :)
2
1
 
10
 
! Отговори
Валентин преди 5 години
Браво, ама защо няма кадри от някоя ислямска клоака - нали оттам ще ни идват новите попълнения от медици, лекари, и прочее културно-генетично-обогатени същества? да не би да е защото там кълцат глави на цивилизованите хора и селектират само зомбита?
1
0
 
1
 
! Отговори
Гого преди 5 години
Песента е готина, че и клипчмето