Не се срещаме случайно!

3 типа хора, с които ще се сблъскаме
19 мар 2019 22:32, Михаела Лазарова
6
Не се срещаме случайно!
Снимка: Istock

Животът ни е като картина. Нашите преживявания внасят жизненост в нея или пък сивота. Пътувайки и „рисувайки“ ние срещаме различни хора. Срещите ни не са случайни, особено с 3 типа хора. Вижте с кои.

Правилният човек в точния момент

Този тип хора се появяват неочаквано в живота ни. Идват и си отиват, като лятна следобедна буря, с голяма сила. Обикновено ги срещаме за кратко, но понякога тези личности правят най-дълбокото въздействие върху живота ни, поради спонтанността на тяхното присъствие в живота. С течение на времето те биха могли и да се превърнат в източник на вдъхновение. Появата им поставя началото на някаква промяна.

Правилният човек за точното време

Той се появява в живота ни, точно когато имаме най-много нужда от него. Независимо дали е приятел, любим или роднина, той идва, за да ни подкрепи, когато сме най-слаби. Възможно е да усетим химия, магнетично привличане с него.

Правилният човек е лоялен и с него черпим един от друг от най-добрите си качества. Възможно е да прекараме с него определено време, а по-късно ще го свържем със специфичен период от живота ни. Това е личност, която искаме да задържим за по-дълго в живота си.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: животхораличности
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
0
 
! Отговори
Гочо преди 5 години
Хахахахаха, какъв правилен момент, какви 5 лева!Няма такова понятие "правилен" и "неправилен" момент. ***, които чакат нещата да се случват от само себе си, вярвайки, че момента е "правилен" или "неправилен", да продъжават да си чакат.Разумния човек сами си създава събитията, не чака да се случат в "правилния" или "неправилния момент !!!
2
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само последното не е гарантирано, че ще се случи на всеки.Останалите два типа не "срещаме", а ги забелязваме, защото имаме нужда от подкрепа. такива типове хора може да са винаги около нас, но когато всичко ни е наред и нямаме нужда от подкрепа, може и да не им обърнем внимание - няма да ги забележим.
1
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това някоя научна разработка, писана от топ учени от Русия, Япония, Китай и САЩ е нали?