5 знака, че не трябва да се омъжвате за него

Причинява ви емоционална болка
24 апр 2019 23:00, Михаела Лазарова
12
5 знака, че не трябва да се омъжвате за него
Снимка: Istock

Няма жена, която да не мечтае да срещне единствения, сродната душа, с които да сподели дните от живота си. Искаме да живеем живот изпълнен с любов и все пак ако има разочарования да можем да ги преодолеем заедно. Нека бъдем честни със себе си. Никои взаимоотношения не са идеални.

Въпреки това винаги получаваме някои знаци, които ни подсказват, че настоящият партньор не е подходящ за сериозна стъпка. Ето недостатъците, колкото приемливи, толкова и червени флагчета, които казват, не се омъжвай за него, ако прави тези 5 неща.

Той винаги нарушава обещанията и ангажиментите си към вас

В началото, когато сме заслепени от любовни емоции, сме склонни да прощаваме някои неща. Изглеждат ни безобидни, но не са. Спазването на мъжката дума е нещо, за което всяка жена трябва да следи, тъй като на по-късен етап във връзката може да се окаже сериозен проблем. Ако партньорът ви не се ангажира да спази обещанията си за малките неща, как очаквате да го направи за големите...

Унижава ви

Унижението има няколко степени. То може да не се случва на публични места сред близки и познати, а когато сте само двамата. Унижението има много лица, от изневярата, до нанасянето на физически и емоционални травми, които жертвата осъзнава твърде късно. Възможно ли е да имате стойностен брак с партньор, който не ви уважава като личност и жена?

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още по темата: връзкабраклюбов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
6
 
14
 
! Отговори
Вито преди 4 години
3 знака че не сте Айнщайн: 1. четете тази статия 2. четете този коментар 3. сте жена.
6
8
 
15
 
! Отговори
Правила преди 4 години
1. Изобщо не се захващай с такъв.2. Ако си се полъгала и отначало не си го разбрала що за стока е, забележиш ли макар и само един от тези пет знак, дари го с един шут малко по-долу от гърба и, ако не си много срамежлива, може да съпроводиш ритника с един звучен "Сикт.р"!
5
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В статията е описан един стопроцентов мамин лигльо, на когото още от предучилищна възраст е внушено, че основната му задача е да си гледа кефа, а всички около него са длъжни да му служат и да му угаждат. През последните 70 години броят на този тип "мъже" в България непрекъснато се увеличава. Венец на това "развитие" беше отмяната на задължителната военна служба.
4
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Въпроса е колко члена ще избира избира тази жена като на всяко лошо момче даде пробен период на своята демо режим версия пробно по 6 месеца докато накрая се намери някой изпълнителен на заповеди и да отговаря на всички нереалистични изискванив да е съгласен на тази жена вече втора употреба навъртян километраж и набита нереално висока цена като за чисто нова не разпечатана да го тика насилствено към брак при вероятност за развод 50%.
3
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
1, 2 и 3 е намерил пакет на плажа в Шабла.
2
2
 
0
 
! Отговори
И запомни преди 4 години
Това, че сърцето ти е експлоадирало някак си не означава, че аз съм те треснал ... Много бих искал, но не бях аз, а един с бяла коса на около хиляда години ...
1
3
 
2
 
! Отговори
Нане преди 4 години
До Мон Шер Азъ!Като, как сте?!Расте ли кученцето... Ако наминавате насам, Ви чакам, да празнуваме Православният Великден в 'Момини двори'..Банско... Винцето е от мен... Ваш... Нане... :)