8 начина да бъдете по-харесвани

Започнете с това: Носете ярки цветове
26 юни 2019 20:16, Михаела Лазарова
4
8 начина да бъдете по-харесвани
Снимка: Reuters

Привлекателността има много различен смисъл в социален, интимен и професионален план. Можете да сте привлекателни за противоположния пол, но може да имате способността да събирате и съмишленици около себе си, с които да осъществявате професионалните си планове. Можете да сте добри оратори, да сте чаровни, да привличате с усмивката си или да имате незаменимо чувство за хумор, което кара всички около вас спонтанно да се смеят.

Това са все качества на привлекателните личности без това да означава задължително, че сте секси или красиви като супермодели. Привлекателността е дарба, която надхвърля естетичното. Тя е способност да карате хората сами да искат да общуват с вас, да са в социалния ви кръг.

Ако не ви идва отвътре да сте така привлекателни, колкото ви се иска, вижте какво трябва да направите, за да успеете.

Смейте се по-често

Приветливата усмивка и непринуденият искрен смях привличат другите. Това е природен механизъм за демонстриране на добронамереност. Усмихващите се и позитивни хора винаги имат по-широк социален кръг около себе си, а и в работата си са по-харесвани от другите.

Носете ярки цветове

Цветовете предизвикват подсъзнателни асоциации на страст, секс, креативност, чар, приветливост. Използвайте ги, за да привличате хора към себе си.

Не се правете на недостъпни

Теориите за недостъпността и нарастващият интерес към вас от отсрещната страна невинаги са верни. Зависи по какъв начин и до каква степен ги прилагате. Ако сте твърде дръпнати, не очаквайте някой да продължи да проявява интерес дълго към вас.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако НАИСТИНА! искате той да ви хареса, отворете "вратничката" на задния двор! Той никога не ще го забрави. Повярвайте ми!
3
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Я си падам по малките на раст момичета мнооо са страсни
2
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Яка си сладоранке само за любов
1
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Когато си поиска не отказвайте!Ще му хареса.