Думи, които правят връзката между сестрите още по-силна

„Винаги ще сме си двете“
18 юли 2019 01:00, Михаела Лазарова
3
Думи, които правят връзката между сестрите още по-силна
Снимка: istock

Връзката между сестри е специална. Свързани сте чрез вашето ДНК, чрез семейството ви. Прекарали сте детството си заедно и това е изградило привързаността ви на едно специално ниво. Тази връзка обаче е много по-дълбока от генетичното равнище. Тя е емоционално и психологически неразривна, дори да се появят проблеми помежду ви. Вие се обичате, познавате в дълбочина и нищо не може да застане между вас.

Думите, които си казвате в различните ситуации през годините правят връзката ви още по-здрава и силна. Всички сестри си казват тези неща в даден момент. Те ги сближават и правят приятелството една истински висша форма на връзка, несравнима с никоя друга.

„Това моята блуза ли е?“

Помните ли дрехите, за които се карахте, когато бяхте деца? Като пораснали възрастни си спомняте с усмивка за тези моменти, които всъщност са ви направили още по-близки без да подозирате. Днес с удоволствие споделяте любимите си дрехи една с друга.

„Изглеждаш точно като мама/ татко на тази снимка“

С годините започвате да сравнявате себе си с родителите си. Започвате да изглеждате като тях, да напомняте на тяхното поведение с жестовете си. Дори правите и казвате неща, които подсъзнателно копирате от родителите си, а всъщност мразите, когато правят така. Този феномен се случва на всички и прави връзката със семейството още по-силна.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: семействокомуникация
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
Миро Микса преди 4 години
Сега на мода са групажите Кире!