Лъжите, които ви спират в откриването на истинската любов

Не им се доверявайте
21 юли 2019 21:30, Илияна Николова
10
Лъжите, които ви спират в откриването на истинската любов
Снимка: istock

Всеки заслужава да открие половинката си и да е щастлив. Много хора мечтаят да срещнат любовта, да са обичани и да са подкрепяни от някой специален, който да е до тях в добри и лоши моменти.

 
Много жени не могат да открият тази истинска любов. Понякога обстоятелствата не са подвластни на техните действия. Но понякога самите те си пречат в откриването на любовта, защото продължават да вярват в някои широко разпространени лъжи.

Лъжа №1 – Трябва да обичате себе си преди да обичате някой друг
 
Първата лъжа, в която много необвързани жени продължават да вярват е тази. Любовта и уважението към себе си са наистина важни, но това може да ви накара да сте прекалено придирчиви в избора си на партньор и да пропуснете много шансове за щастие. Ако приемете тази максима прекалено навътре, рискувате и да станете с прекалено високо самочувствие, което пък да отблъсква иначе подходящи за вас мъже.
 
От друга страна, да позволите на мъж да ви обича преди да сте обикнали чак толкова себе си, може да ви помогне да успеете да повишите самоуважението си. Любовта на мъжа може да ви научи как да се обичате с помощта на неговата гледна точка към вас.
 
Лъжа №2 – Слабост е да зависиш от мъж
 
Повечето жени в съвременното общество се стремят да са независими, да печелят сами парите си, да осигуряват каквото им е необходимо в ежедневието, да упражняват професията си. Това е прекрасно, но не означава, че е слабост да зависите от партньора си по някакъв начин. Връзката се изразява именно в подкрепа, морална, физическа или финансова, от страна на двамата партньори. Във всеки един момент може да се наложи единият да помага, а другият да има нужда и обратното.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
3
 
3
 
! Отговори
Реалист преди 4 години
Когато осъзнаете,че такова нещо като любов от пръв поглед и истинска любов няма,тогава ще започнете да живеете като истински хора.Има свестни хора,и мъже и жени,но те са прекалено малко и са трудно откриваеми под огромния наплив от използвачи,далавераджии,сметкаджии,мутри,батки,простаци и гамени.Ай със здраве.
8
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В зодиака любовта, бракът и сексът са на различни места. Обединението е възможно, но на практика рядко. Лев Толстой пише: Ние обичаме хората за това добро, което СМЕ направили ЗА ТЯХ.Вярно е. Само хора, които правят добро от сърце, наистина могат да обичат.Не споделям тезата от статията, че съвместното съжителство прави човек щастлив.
7
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Любов няма, всичко е пари и интереси.
6
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За устата няма презерватив, за душата - също.Има твърде много покварени хора. Не е ново.
5
1
 
1
 
! Отговори
Достойнство преди 4 години
Повечето жени си правят сметката с какъв партнъор да са ако не търсят само секс отсреща.Това е нормално,не си ли удобен-връзка няма.Това с чувствата е фарс.Слагайте презервативи,че да не ви заразят с нещо опасно и се изследвайте редовно.Не искате да страдате заради чужди грешки.
4
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нищо живо не е вечно. И затова е живо, защото е изменчиво.Хората сме част от природата и поведението ни е устроено аналогично. Някои са с голяма съчетаемост като химичния елемент въглерод, други са като тежки метали, трети са неустойчиви, някои радиоактивни и т. н. Едни съществуват в природата само в свързан вид, други - в чист. Кой каквото му е ядрото и обвивката.Добре е, че живеем във време, когато не сме длъжни да се държим като просто съединение.
3
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Истинска любов не съществува. Това е най-голямата лъжа че съществува и жените продължават да търсят и като лемингси се хвърлят. Мъж който обича истински никога не би дал банана от който се пълнее да се използва срещу него и да се разширява любимата му дупка до неузнаваемост защото това е обикновено крайният резултат. Както и жена която обича истински няма да иска придобивки и да очаква да бъде правена щастлива.
2
3
 
4
 
! Отговори
Drago преди 4 години
Iskash da kajesh "svetut e pulen s princesi", nali taka? Koito ako NE im igraesh po svirkata I ne im izpulnqvash prishtevkite, te smenqt za "po-izgoden", I taka Kato cvetarki na sledvashtia, dokato Edin den NE osaznaqt, che NE SA princesi, i SA eventualno s rojba, na okolo 35-40, I opravdavat nesposobnostta SI da imat semeistvo s dumite, koito ti kazvash, I s "jenata-boec", koqto e "samostoqtelna" , "NE I trqbva Muj", I dejurnoto "vsichki muje SA... " ... A vsustnost sa edni egocentrichen narcis
1
4
 
11
 
! Отговори
Относно т. нар. преди 4 години
"първата лъжа" - не бъркайте егоизмът и алчността за елитен партньор с уважението към себе си.Светът е пълен с мамини синчета, а също и с брутални използвачи, които ще оценят като будалллък, безхарактерност и мекушавост вашата толерантност и склонността ви да поставяте неговите интереси пред вашите. И ще ви използват безмилостно. Може да ви захвърлят като употребена салфетка, ако попаднат на по-изгодна жертва, но може да останат с вас докрай, щом сте удобна.Взаимното уважение е задължително!