Как да накарате шефа си да ви има повече доверие?

Поемайте задачи, в които сте се проваляли преди
19 авг 2019 21:20, Михаела Лазарова
5
Как да накарате шефа си да ви има повече доверие?
Снимка: istock

Развитието на доверие между вас и шефа ви и неговото утвърждаване в работния процес е полезно за вас, защото това ще ви даде повече свобода на действие, постигане на индивидуални успехи и, разбира се, възлагане на по-големи задачи, чието изпълнение ще ви помогне да блеснете в кариерното си развитие.

Как да накарате шефа си да ви има повече доверие? Ето няколко мъдри начина да го постигнете.

Поставете си конкретни цели

Обсъдете внимателно целите с шефа си, върху чието постигане ще работите. Конкретизирането на приоритетите помага за изграждането на доверието в екипа и демонстрира отдадеността ви към проектите, които са ви възложени.

Проучете решенията преди да поискате помощ

Няма нищо лошо в това да потърсите помощ, но е задължително преди това да сте потърсили възможни варианти за излизане от ситуацията или решаване на проблема. Така ще демонстрирате желание за автономно участие в работния процес и принос към общата кауза. Освен това търсенето на решения показва и вашия потенциал. Определено прави добро впечатление на шефа ви и ще го накара да ви се доверява и за други задачи и проекти.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
2
 
! Отговори
Пазар на труда преди 4 години
Събирайте вътрешна конфиденциална информация за фирмата, в която работите, както и лична дискредитираща информация за "шефовете" си (материално и юридически отговорни лица). Така при възникнали спорове относно болнични, отпуски, неплатени заплати или каквито и да е било други неуредени финансови взаимоотношения, ще можете да заведете граждански дела или поне да уведомите данъчните и икономическа полиция.
1
0
 
6
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 4 години
ГЛАМАВ СЪМ