Защо приятелството е най-добрата основа за любовна връзка

Приятелството ще ви дава повод да гледате напред заедно
21 авг 2019 19:37, Михаела Лазарова
3
Защо приятелството е най-добрата основа за любовна връзка
Снимка: Istock

Човек не избира как да се влюби и в кого да се влюби. Понякога се влюбваме в най-добрите си приятели и сме склонни да съжаляваме, че ще изгубим така ценното си приятелство, което ни е събрало. Ако чувствата ви са взаимни, не бързайте да се отчайвате. Приятелството ви може да е най-добрата основа, на която връзката ви да стъпи и да се развие. Вижте защо.

Винаги ще се забавлявате заедно

Когато преди да станете любовници, вие и партньорът ви сте били приятели, забавленията би трябвало да са ви свързвали. Обикновено те са в основата на приятелствата. Приятелите стават такива именно по интереси, докато любовниците се привличат предимно на сексуално ниво. Ето защо, ако сте били приятели известно време преди да се влюбите, това е страхотно. Вие можете да се забавлявате заедно и това никога няма да ви държи в хватката на скуката.

Приятелството изгражда доверие и по-добра комуникация

Всяка връзка започва с изграждането на доверие. Как иначе да продължите напред с всяка следваща крачка, ако не си вярвате взаимно. При приятелите е по-различно. При тях доверието вече е изградено. Затова, ако преди да станете двойка сте били добри приятели, вероятно сте преминали тази фаза неусетно. Освен това приятелите общуват лесно помежду си. Плавната и лесна комуникация е нещото, което ги свързва до голяма степен.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
3
 
0
 
! Отговори
Гочо преди 4 години
Мъж може да е само приятел със жена, която не го привлича като такава, ама хич! Във всички други случаи, няма такъв филм !!!
2
7
 
6
 
! Отговори
Льольо преди 4 години
Напълно подкрепям Kreti. Като бях на 20-22 съм я правил тази грешка с "първо приятели, после каквото дойде." Освен, че трябваше да слушам женски обяснения за гаджета и т.н. бях и нещо като секретарка относно следването (следвахме заедно). И за какво беше цялата работа, тя и сега си е продавачка в същия магазин, не можа да завърши, пълен 35 годишен провал. Мине-немине и се сети, че и трябвам за нещо. Но мандалото клопна, душо, на магарето отдавна му дойде акъла.
1
7
 
13
 
! Отговори
Kreti преди 4 години
Първо е оправяш и после ставате приятели , при обратния вариант си дълбока резерва и само ще те използват