5 неща, които не трябва да споделяте за връзката си

Едно от тях са подробности за скандалите ви
23 авг 2019 17:33, Михаела Лазарова
0
5 неща, които не трябва да споделяте за връзката си
Снимка: istock

Напълно нормално е да разговаряте с приятелите си за връзката си. Няма как да не споменавате нито един пример от отношенията ви с партньора или от съвместното ви съжителство. Понякога даже може и да се оплачете от него или пък да споделите с какво ви радва. Но не трябва да прекрачвате някои интимни граници. Има неща, които не е добре да споделяте и които е препоръчително да си останат в тайна помежду ви. Това ще направи връзката ви по-силна и стабилна, защото доверието помежду ви няма да бъде засегнато.

Финансови или юридически въпроси

В повечето случаи проблемите във връзките са провокирани от финансови проблеми или правни казуси. Заради тях хората се разделят и развеждат. Но не е задължително да се стигне дотам, затова по-добре пазете проблемите от подобно естество в тайна и се опитайте да ги решите заедно без външна намеса и чужди мнения.

Всичко, свързано със секс

Сексът е много интимно нещо във връзката. Едно е да споделяте за флирт за една нощ с някого, когото сте срещнали в бара и нямате намерение да виждате повече, съвсем друго е да обсъждате интимния си живот с партньора си, когото всичките ви приятели познават. Ако той разбере, ще се почувства наистина предаден, най-вече ако споделяте проблеми или трудности в сексуалния си живот.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари