5 стъпки, с които да поправите връзката си

Не се връщайте към проблеми от миналото
25 авг 2019 16:42, Михаела Лазарова
3
5 стъпки, с които да поправите връзката си
Снимка: istock

Пълно щастие е трудно да съществува за по-дълго от няколко мига. Всеки, който е бил поне веднъж във връзка, знае добре това. Лесно е да се нараните, трудно е да поправите раните, които сте си нанесли. Така се разпадат връзки, които са имали бъдеще. Ако искате да запазите вашата, но сте я довели до болезнена крехкост, вижте как можете да я „поправите“ отново.

Превърнете негативната енергия в нещо, което обичате

Животът се крепи от щастливите моменти, от нещата, които обичаме да правим и които ни карат да се усмихваме. Ако и двамата имате някаква страст, която споделяте, опитайте да наблегнете на нея. Правете заедно неща, които ви правят щастливи и които ви карат да се смеете. Когато усетите, че се надига вълна от негативна енергия, побързайте да я насочите към приятно занимание, за да потушите пожара.

Поемайте отговорност за действията си, а не обвинявайте партньора си

Много често хората са склонни да прехвърлят вината за несполуките и неуспехите си на най-близките си хора, в случая на партньора. Ако го правите системно, това ще влоши сериозно връзката ви и ще нарани дълбоко отношенията ви. Научете се да поемате отговорност за грешките си и да сте по-самокритични. Избягвайте нападките и осъдителното отношение към половинката ви, а се вглеждайте повече в себе си.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
4
 
! Отговори
Защо са трили? преди 4 години
Аааа, моят коментар беше закачлив и уточняващ. В него нямаше нищо цинично или обидно.Днес Михаела ли е дежурна? Аз просто я попитах за нейното семейно положение - дали съветите ги дава на базата на личен опит или ги е взела от някоя книга?