Защо да не излизате с бившия на най-добрата си приятелка?

Социалните ситуации стават още по-неловки за всички
15 сеп 2019 11:20, Михаела Лазарова
14
Защо да не излизате с бившия на най-добрата си приятелка?
Снимка: Istock

Дори да не сте го искали, понякога и такива неща се случват. Влюбвате се в бившия на най-добрата си приятелка или просто сте му хвърлили око отдавна, а най-после е свободен. Ако наистина искате да си останете приятелки с нея и да запазите отношенията си, не е никак добра идея да излизате с бившия ѝ, даже и да го е разкарала тя. Вижте защо.

1. Някой ще пострада.

Единият от тримата със сигурност ще се опари от ситуацията. А може и да не е само един. Любовните триъгълници са болезнени и почти никога от тях не излизат печеливши карти. Вероятно по инстинкт правите това, което мислите, че е най-добре за вас. Изпитвате чувства, иска ви се да опитате. Ами ако той е подходящ за вас? Ами ако сте щастливи, въпреки нещастието на най-добрата си приятелка? Тези и още много въпроси може да витаят в главата ви, но не е добра идея да опитвате, освен ако не поговорите много откровено с нея и не постигнете съгласие.

2. Социалните ситуации стават още по-неловки за всички.

С най-добрата си приятелка имате обща среда, приятели, които обаче познават и бившето ѝ гадже. Представете си как би изглеждала ситуация, в която всички заедно се озовете отново на едно и също място, но в различно формирование – вместо приятелката ви с гаджето си, вие сте с него, а тя сама, но всички в една компания. Неминуемо ще се получат неприятни ситуации, дори конфликти. Някои от приятелите ви ще заемат вашата страна, други нейната. Сблъсъците са неизбежни.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
1
 
! Отговори
Гочо преди 4 години
"Някои от приятелите ви ще заемат вашата страна, други нейната."ГЛУПОСТИ НА КИЛОГРАМ !!! Ако тръгнат да вземат страни, значи не са Ви никакви приятели !!! Цялата статия е пълен смях !!!
11
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аб хора,какво толкова "умувате"? Сек са е важен.Важно е да го има.А кой са коя не жажно! -:)
10
0
 
1
 
! Отговори
факт преди 4 години
Михаелка, Лазарова се шука с бившия на бившата ѝ най-добра пирятелка. Следователно михаела е крува. Жалко за мен ., толкова я харесвах
9
0
 
5
 
! Отговори
и познала гласа на преди 4 години
племенника на големеца, който не знам защо е вдигнал телефона. Всички разбрахме, защото момичето се беше оплакало на други девойки от курса ни.После племенникът искал да си оправят отношенията, тя наистина е много хубава и качествена като човек. Но девойката се беше отвратила и отказала да има повече отношения с този.Разведената пък се оправдаваше, че не е искала да ги разделя и че за нея това било "само епизод".Случаят е ярък пример, че някои "приятелки" дори не чакат момъкът да стане "бивш"
8
0
 
4
 
! Отговори
Скоро разбрахме, че преди 4 години
онзи, с когото е започнала любов разведената е пияница, а другият е племенник на много влиятелна личност. Разведената разбрала от другото момиче, че все още няма интимни контакти с племенника. И го прикоткала, тя сама живееше в апартамент, подарен от баща й. Разбра се, че племенникът преспивал чат пат при разведената, но продължавал да се среща с другата девойка, водил я и на гости у тях, майка му я одобрила. Само че веднъж рано сутринта девойката се обадила на разведената по стационарен телефон
7
0
 
5
 
! Отговори
Вие преценете преди 4 години
Имах разведена състудентка.Беше отишла на Пампорово с някаква своя позната. На стоп ги качили двама симпатяги, млади висшисти, работещи в стабилна фирма. Още там, в курорта единият започнал връзка с разведената. Другата много харесала приятеля му, но той само веднъж бил интимен с нея и толкова.Когато се върна в София разведената, всички разбрахме, за приключението. Тя продължи да се среща с единия от онези и запозна с другия едно от най-хубавите момичета в курса. Двамата се харесали. Впоследст
6
1
 
2
 
! Отговори
българин преди 4 години
Защото е .....! Точка по темата!
5
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе глупости , важното е секс да има !
4
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Имах приятелка, която излизаше с бившия ми въпреки, че знаеше колко гадно той е постъпил с мен. Ами не е редно просто. Пред мене плюеше него, пред него плюеше мен. Изведнъж спря всякаква комуникация с мен и ми стана ясно, че май му топлеше кревата. Приятелките не правят така.
3
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
При условие, че излизам с него просто на кафе!? Защото и той ми приятел. Само приятел!Аман от прости клишета и комплексари/ки с болно въображение!
2
0
 
11
 
! Отговори
Иван преди 4 години
-Защо да не излизам с бившия на най-добрата си приятелка?- Ами щото ти е най добрата приятелка , бе Иване . И престани да носиш тия къси полички че ти се виждат топките .
1
2
 
7
 
! Отговори
x преди 4 години
е, не е нужно да ходят, като начеше терлика няколко пъти и стига толкоз