Как да впечатлите родителите на гаджето си

Има няколко неща, за които да внимавате
20 сеп 2019 22:44, Илияна Николова
7
Как да впечатлите родителите на гаджето си
Снимка: istock

Първата среща с родителите на гаджето ви винаги е притеснителна. Ако връзката ви е започнала да се задълбочава обаче тя е неизбежна. Трябва да се подготвите подобаващо и да внимавате с поведението си, ако наистина искате да направите добро впечатление.

Как да постигнете максимално добра оценка от родителите на приятеля си при първите ви срещи с тях?
 
Не използвайте телефона си, особено на вечеря
 
Възрастните хора са особено чувствителни към постоянното ровене в мобилните телефони, какъвто навик имат повечето млади хора. Ако сте поканени у тях на вечеря, опитайте се да не посягате към телефона си, освен ако не е нещо спешно. За да направите наистина добро впечатление е необходимо да отдадете цялото си внимание на събеседниците на масата.
 
Открийте общи теми
 
Преди да се запознаете с родителите на приятеля ви, разпитайте го за тях – какво харесват, от какво се интересуват. Така ще си набележите някои общи теми, по които можете да разговаряте и да разчупите леда.

Избягвайте целувките и закачките
 
Последното, което родителите искат, е да видят любовните ви закачки със сексуален подтекст на масата или изобщо в тяхно присъствие. Гъделичкане, пощипване по дупето, целувки, сексуални намеци са напълно неуместни, ако искате да оставите добро впечатление у родителите на гаджето си.
 
Не забравяйте добрите обноски
 
Добрите маниери могат да ви помогнат да се харесате на родителите му. Направо са задължителни. Не забравяйте да казвате "моля" и "благодаря". Всеки родител оценява това, дори най-модерните и разкрепостени родители, които не държат на разни остарели порядки.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: родителивръзкигадже
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Симеон преди 4 години
как да накараме бащата да ни хареса и да ни има поне малко доверие
3
2
 
2
 
! Отговори
проктолог преди 4 години
Преспете с майка и, с леля и, с братовчедките и, с баба и, а ако се наложи, и с баща и!
2
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Изcepете се на масата НЕ казвам че ще е за ДОБРО но определено ще ги ВПЕЧАТЛИТЕ
1
1
 
11
 
! Отговори
Най-важното е, преди 4 години
да прецениш що за хора са и да се държиш с тях по начин, който няма да ги дразни. Помощ може да ти окаже приятелят ти, ако предварително те предупреди за неща, които няма откъде да знаеш.Давам пример. Приятелят на девойка, която познавам, я беше поканил за първи път на вечеря у тях, за да я запознае с майка си. Предварително я беше предупредил да не предлага да помогне на майка му при сервирането, защото госпожата била от някогашното видно семейство и считала такова поведение за слугинско.