5 въпроса, които да си зададете, преди да се върнете при бившия

Направете списък с плюсове и минуси
13 окт 2019 23:00, Михаела Лазарова
10
5 въпроса, които да си зададете, преди да се върнете при бившия
Снимка: Istock

Всеки човек има нужда от любов. Понякога обаче връзките се разпадат. По някаква причина решаваме, че трябва да прекратим отношенията с партньора си, но след това започват да се прокрадват въпроси – дали направих грешка, дали все още го обичам, защо да не опитаме отново, той ще се промени. Всички тези терзания ни карат да се замисляме дали не е по-добре да се съберем отново с бившия.

За да разберете дали е добра идея да се върнете при бившия, отговорете си на следните 5 въпроса.

1. Какво мислят близките и приятелите ми за бившия ми?

Хората, които ви подкрепят и обичат със сигурност имат мнение за бившия ви. Те ви обичат без значение дали ще сте с него или не. Като странични наблюдатели се предполага, че не гледат на него с розови очила, с които вие вероятно го гледате. Затова се допитайте до тях. Поискайте мнението им за бившия ви и се опитайте да го приемете обективно без съпротивления. Близките ви могат да ви помогнат да прецените по-трезво дали идеята за повторно събиране с предишна любов е добра.

2. Сигурни ли сте, че не сте просто свикнали с бившия си?

Повечето от вас познават бившите си половинки като дланта на ръката си. Знаят какво харесват, какво мразят, помнят колко са се обичали някога и какво са си казвали в различни моменти от живота. Вероятно и бившият ви знае и мисли тези неща за вас. Няма как да не се почувствате носталгично. Това е нормално.

Но е важно да си отговорите на въпроса дали просто не сте свикнали с присъствието на този човек в живота ви или наистина го обичате. Винаги ще има моменти, в които се чувствате сякаш сте направили правилния избор и такива, които да ви карат да мислите противното.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
3
 
! Отговори
Обаче! преди 4 години
Ако причината за разлъката е била нейна забежка или нейни качества, с които той не е можел да се примири, тогава тя трябва да се запита дали е направила достатъчно, за да отстрани пречките, които са ги разделили.И дали той е склонен да я приеме отново?
5
0
 
4
 
! Отговори
Много мнения, съвети преди 4 години
Но никой не се е сетил да препоръча най-важното.Ако някоя се колебае дали пак да се събере с бившия, нека най-напред да попита сама себе си защо го е напуснала?Имало е причини за това и ако те все още са налице, тогава изводът е, че:1. Щом се пита дали да се върне при него, значи причините за раздялата не са били достатъчно сериозни, за да го напусне и тя е прекалила с претенциите и недоволството си.2. Щом не е елиминирал онова, което я е прогонило, значи той не държи чак толкова на нея.
4
0
 
3
 
! Отговори
:)) преди 4 години
Мише, най-напред питай свекървата дали ще те приеме обратно. Много мъже са под чехъла на маминките си, съобразявай се с този факт и го уважавай!
3
1
 
4
 
! Отговори
Шестият въпрос преди 4 години
Мишето е забравило, че преди да си зададе всички останали въпроси, ще трябва да си отговори на питането дали той е свободен или отдавна вече й е намерил заместничка?
2
0
 
10
 
! Отговори
Петте въпроса преди 4 години
1. Бива ли го още или вече разчита на виагра?2. Още ли живее при родителите си?3. Още ли е със същата заплата и вечно мрънкащ, че му пречат и е недооценен?4. Още ли през 5 минути пърди или се оригва, а нощем хърка като дъскорезница?5. Ще продължава ли да се държи в компания и в твое присъствие като ерген, който си търси гадже, само за да изглежда велик в очите на приятелите си?
1
2
 
3
 
! Отговори
Михаелооо, преди 4 години
Ти поне веднъж развеждала ли си се?!Ама какво питам, по-точно казано, трябваше да те попитам гадже имала ли си, случвало ли ти се е въобще да се разделиш с момче?